Skyrim SE alınır mı?

qoray99

Megapat
Daha fazla  
Skyrim en sevdiğim oyundur. Skyrim'in ilk versiyonuna sahibim. Ancak Skyrim SE'yi ve AE'yi almaya gerektiren bir durum var mı hazır indirimdeyeken. Yoksa normal Skyrim'i de modlayıp görüntü, özellik vs. gibi şeylerin aynısını yapabilir miyim? Bildiğim kadarıyla çok fazla bir değişim yok grafik açsından falan.

Malum her şeye zam gelirken en sevdiğim oyunun bu versiyonlarını almam yararıma mı olur yoksa boşa para vermek gibi bir şey mi olur? Tek amacı koleksiyonuma eklemek gibi bir şeye mi döner :D

H2x1_NSwitch_TheElderScrollsVSkyrim.jpg

Bende iki sürümü de mevcut. Ancak ilk sürümün modlamasını daha çok seviyorum, Steam Atölyesinden çok daha rahat oluyor ve fazlasıyla mod yüklenebiliyor.
SE sürümünde ise ilk sürümde kullandığım modlara kolayca erişemiyorum. Nexus şart sanırım.
Grafik açısından da çok fazla şey değişmedi benim gözümde, sonuçta Skyrim ne kadar grafik bekliyoruz?
Benim için SE sürümü sadece koleksiyon parçası oldu.

Not: Hala ilk sürüm oynar ve devam ederim.

Sanırım ben de aynı kanaatteyim. Modlayarak oynamayı seviyorum ilk sürümdeki mod çeşitliliği haliyle çok. Alıp almama arasında kaldım. Her ne kadar çok sevsem de aynı oyuna tekrar para vermek gereksiz gibi o zaman.

Sanırım ben de aynı kanaatteyim. Modlayarak oynamayı seviyorum ilk sürümdeki mod çeşitliliği haliyle çok. Alıp almama arasında kaldım. Her ne kadar çok sevsem de aynı oyuna tekrar para vermek gereksiz gibi o zaman.
Koleksiyonluk para ayırabileceğiniz zaman satın almanız çok daha mantıklı olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı