Lord Fry Femtopat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #1 Türkçe yamayı kurdum ama main menüde mods kısmı gitti. Bu yüzden Türkçe yama olmuyor. Çözüm önerileriniz nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2024
Türkçe yamayı kurdum ama main menüde mods kısmı gitti. Bu yüzden Türkçe yama olmuyor. Çözüm önerileriniz nelerdir?
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.191 Makaleler 10 Çözümler 1.087 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 18 Ocak 2024 #2 Oyun içinde olan mods kısmından mı kurdunuz Türkçe yamayı? O yama problemli. Bu modu kurarsanız problemleriniz gidecektir; Skyrim Türkçe Yama Kurulumu - Elder Scrolls Türkiye Skyrim Türkçe Yama nereden indirilir ve nasıl kurulur anlattık. Çeviri sitemizce yapılmış olup tarafımızca güncellenmektedir. elderscrolls.com.tr
Oyun içinde olan mods kısmından mı kurdunuz Türkçe yamayı? O yama problemli. Bu modu kurarsanız problemleriniz gidecektir; Skyrim Türkçe Yama Kurulumu - Elder Scrolls Türkiye Skyrim Türkçe Yama nereden indirilir ve nasıl kurulur anlattık. Çeviri sitemizce yapılmış olup tarafımızca güncellenmektedir. elderscrolls.com.tr
Lord Fry Femtopat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #3 Astiva dedi: Oyun içinde olan mods kısmından mı kurdunuz Türkçe yamayı? O yama problemli. Bu modu kurarsanız problemleriniz gidecektir; Skyrim Türkçe Yama Kurulumu - Elder Scrolls Türkiye Skyrim Türkçe Yama nereden indirilir ve nasıl kurulur anlattık. Çeviri sitemizce yapılmış olup tarafımızca güncellenmektedir. elderscrolls.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam ben kendi bulduğum Türkçe yamayı kurduktan sonra oyun içi mods kısmı kayboldu o yüzden kuramadim. Ama bir de bunu deneyelim hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2024
Astiva dedi: Oyun içinde olan mods kısmından mı kurdunuz Türkçe yamayı? O yama problemli. Bu modu kurarsanız problemleriniz gidecektir; Skyrim Türkçe Yama Kurulumu - Elder Scrolls Türkiye Skyrim Türkçe Yama nereden indirilir ve nasıl kurulur anlattık. Çeviri sitemizce yapılmış olup tarafımızca güncellenmektedir. elderscrolls.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam ben kendi bulduğum Türkçe yamayı kurduktan sonra oyun içi mods kısmı kayboldu o yüzden kuramadim. Ama bir de bunu deneyelim hocam.
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.191 Makaleler 10 Çözümler 1.087 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 18 Ocak 2024 #4 Lord Fry dedi: Hocam ben kendi bulduğum Türkçe yamayı kurduktan sonra oyun içi mods kısmı kayboldu o yüzden kuramadim. Ama bir de bunu deneyelim hocam. Genişletmek için tıkla... Eski yamaya dair her şeyi kaldırın ve bunu kurun, en iyi yama bu Skyrim için. Hem uyum hem de çeviri kalitesi bakımından.
Lord Fry dedi: Hocam ben kendi bulduğum Türkçe yamayı kurduktan sonra oyun içi mods kısmı kayboldu o yüzden kuramadim. Ama bir de bunu deneyelim hocam. Genişletmek için tıkla... Eski yamaya dair her şeyi kaldırın ve bunu kurun, en iyi yama bu Skyrim için. Hem uyum hem de çeviri kalitesi bakımından.
Lord Fry Femtopat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #5 Astiva dedi: Eski yamaya dair her şeyi kaldırın ve bunu kurun, en iyi yama bu Skyrim için. Hem uyum hem de çeviri kalitesi bakımından. Genişletmek için tıkla... Hocam peki main menüde giden mods kısmı için ne yapabilirim? İlk kurduğum yamayı sildim ama hâla main menüdeki mods kısmı yok.
Astiva dedi: Eski yamaya dair her şeyi kaldırın ve bunu kurun, en iyi yama bu Skyrim için. Hem uyum hem de çeviri kalitesi bakımından. Genişletmek için tıkla... Hocam peki main menüde giden mods kısmı için ne yapabilirim? İlk kurduğum yamayı sildim ama hâla main menüdeki mods kısmı yok.
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.191 Makaleler 10 Çözümler 1.087 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 18 Ocak 2024 #6 Lord Fry dedi: Hocam peki main menüde giden mods kısmı için ne yapabilirim? İlk kurduğum yamayı sildim ama hâla main menüdeki mods kısmı yok. Genişletmek için tıkla... Modu düzgünce kaldırınca problem olmaması lazım, düzgünce kalkmış ise dosya doğrulamayı deneyebilirsiniz. O da olmaz ise tamamen silip yeniden kurmak kalır geriye. Modu nereden kurdunuz tam olarak?
Lord Fry dedi: Hocam peki main menüde giden mods kısmı için ne yapabilirim? İlk kurduğum yamayı sildim ama hâla main menüdeki mods kısmı yok. Genişletmek için tıkla... Modu düzgünce kaldırınca problem olmaması lazım, düzgünce kalkmış ise dosya doğrulamayı deneyebilirsiniz. O da olmaz ise tamamen silip yeniden kurmak kalır geriye. Modu nereden kurdunuz tam olarak?