H Hakan Yüksel Megapat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #1 Oyuna sıfırdan başlayıp her şeyini yalayıp yutmak istiyorum. Çok aşırı mod yüklemesiyle uğraşasım da yok. Bug gideren FİX modları Dövüş animasyonlarını iyileştiren mod Silah görünümlerini iyileştiren mod ( Mesela arkaya yay astığı zaman karakterden büyük yay görünüyor TPS'de. ) En önemlisi modların TR yama ile uyumlu olması. Bu temel haricinde, "şunu da yükle bak çıtırdan iyi olur" dediklerinizi tabi ki paylaşırsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2025
Oyuna sıfırdan başlayıp her şeyini yalayıp yutmak istiyorum. Çok aşırı mod yüklemesiyle uğraşasım da yok. Bug gideren FİX modları Dövüş animasyonlarını iyileştiren mod Silah görünümlerini iyileştiren mod ( Mesela arkaya yay astığı zaman karakterden büyük yay görünüyor TPS'de. ) En önemlisi modların TR yama ile uyumlu olması. Bu temel haricinde, "şunu da yükle bak çıtırdan iyi olur" dediklerinizi tabi ki paylaşırsanız sevinirim.
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 520 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Eylül 2025 #2 Steam Community :: Guide :: [RETIRED ATM] A Small Beginner Modlist for SE mod kurmayı da öğreten çok güzel bir rehber. Ben legendary Edition olanını kullanmaya başladım ve çok iyi öğrenmeyi sağlıyor.TR yama konusunda emin değilim ama çakışma olmaması lazım.
Steam Community :: Guide :: [RETIRED ATM] A Small Beginner Modlist for SE mod kurmayı da öğreten çok güzel bir rehber. Ben legendary Edition olanını kullanmaya başladım ve çok iyi öğrenmeyi sağlıyor.TR yama konusunda emin değilim ama çakışma olmaması lazım.
fy93 Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 867 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #3 Çokca oynamışımdır, bayada modlayip modlayip oynardim şimdi mod isimleri hatirlamiyorum ama oyunden en çok zevk aldığım anlar oyunu en zor modda oynamak oldu gerçekten asıl tat ordaymış
Çokca oynamışımdır, bayada modlayip modlayip oynardim şimdi mod isimleri hatirlamiyorum ama oyunden en çok zevk aldığım anlar oyunu en zor modda oynamak oldu gerçekten asıl tat ordaymış
H Hakan Yüksel Megapat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #4 BluedragonSelim dedi: Steam Community :: Guide :: [RETIRED ATM] A Small Beginner Modlist for SE mod kurmayı da öğreten çok güzel bir rehber. Ben legendary Edition olanını kullanmaya başladım ve çok iyi öğrenmeyi sağlıyor.TR yama konusunda emin değilim ama çakışma olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Kontrol edeyim, teşekkür ederim
BluedragonSelim dedi: Steam Community :: Guide :: [RETIRED ATM] A Small Beginner Modlist for SE mod kurmayı da öğreten çok güzel bir rehber. Ben legendary Edition olanını kullanmaya başladım ve çok iyi öğrenmeyi sağlıyor.TR yama konusunda emin değilim ama çakışma olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Kontrol edeyim, teşekkür ederim
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 520 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Eylül 2025 #5 Hakan Yüksel dedi: Kontrol edeyim, teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim içinde sizin istedikleriniz dışında bayağı mod var ama istediğinizi eleyebilirsiniz ana modlar ve rehberde şiddetle önerilenler hariç.
Hakan Yüksel dedi: Kontrol edeyim, teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim içinde sizin istedikleriniz dışında bayağı mod var ama istediğinizi eleyebilirsiniz ana modlar ve rehberde şiddetle önerilenler hariç.