Skyrim SE oyundan atıyor ve konuşma sesleri yok

Logsamin

Decapat
Daha fazla  
Oyuna girdim mods'dan Bethesda hesabı açıp Türkçe yama kurdum.

Yeniden başlattım ve oyun hata vermeden masaüstüne atmaya başladı.

İnterneti kapattım oyun açılmaya başladı ama bu seferde de oyunda konuşmalar olmamaya ve baştaki faytonla gideceğimiz yere varmamıza rağmen yine hiçbir etkileşim olmadı ve fayton hareket ediyor gibi gözüktü.

Türkçe yamayı sildim yeniden denedim düzelmedi.

Oyunu sildim tekrar kurdum düzelmedi.

Dosyaların bütünlüğünü doğruladım Steam'dan o da sıkıntı bulmadı.

Bu çözüm yöntemlerinin hepsini denedim oyun sadece internet kapalıyken açılıyor fakat onda da dediğim gibi üstteki sorunlar oluyor.

Bu da hata raporum. Buyurun:

Logfile.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Skyrim'in oyun motoru patetes olduğu için oyunda 60 fps üstü değer alınca kafayı yiyor. Uçan devler falan filan. Sende de böyle bir durum söz konusu olabilir. İlk önce bi sistemini yazarsan yardımcı olabilirim.

Bilgisayarın Özellikleri
Windows 10 Home , 64 Bit
8 GB Ram
2.00 Ghz
Intel Core i3-6006 CPU
Ekran Kartı:
Intel(R) HD Graphichs 520 , 2 GB

Bilgisayarın Özellikleri
Windows 10 Home , 64 Bit
8 GB Ram
2.00 Ghz
Intel Core i3-6006 CPU
Ekran Kartı:
Intel(R) HD Graphichs 520 , 2 GB
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sen bu adamın ilk adımda ses aygıtlarında yaptığı ayarları yap.
Olmazsa bir daha gel.

Son düzenleme:
Adamın yaptığı ses ayarlarını yaptım artık oyun açılıyor ama oyunun başındaki faytonla gittiğimiz yerde adam konuşma yapıyordu o yok ve fayton yerine geldiğinde hala devam ediyormuş gibi gözüküyor. Adamın sadece sesi değil konuşurken ağzını açıyordu oda yok hiçbir tepki yok. Sadece adam suratıma bakıyor konuşması gerekirken.

Directx ve visual sürücülerin tam mı? Altta verdiğim linklerden bunları indir.
DirectX -> Burdan directx 9'u
Yeniden Yönlendirme Bildirimi -> Burdan 11'I
Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center
Kurduktan sonra
Bilgisayarı yeniden başlat oyuna yeniden girmeyi dene.
Olmaz ise alttakı linkten indirdiğini oyunun kurulu olduğu yere at.
https://skse.silverlock.org/beta/skse64_2_00_11.7z
Sonra
Nexus Mod Manager
Bunu indir kur. İndirdiğin programı aç. Oyunlarını tarıyacak Skyrim Special Edition'u bulduğunda Tik simgesine bas.
Sonra Alttan oyun taramasını durdurup tamam de karşına çıkanlara evet hayır de geç.
Eki Görüntüle 350309
Açılan yerden sol tarafta bulunan"+" simgesine tıkla altta verdiğim linkten indirdiğin dosyayı seç (İndirilecek dosyanın linki altta)
Seçtikten sonra dosya programa düşecek. Üstüne tıkla ve soldaki tik simgesine bas. Tike bastıktan sonra dosyanın onaylanmasını bekle (yanına tik gelecek). Çok tik dedim artık tik yok
Unofficial Skyrim Special Edition Patch
Şimdi de dosyan yüklendikten sonra programı kapat ilk basta oyunun kurulu olduğu yere attığın dosyalardan skse_loader.exe'den oyuna gir.

Son düzenleme:

Dediklerinizin hepsini harfi harfine yaptım fakat yine sonuç aynı bir değişim yok. Klasöre attırdığınız skse.loader dan girdim oyuna değişim yoktu mods klasörüne baktım yüklü duruyor unoffical skyrim special edition ama sonuç da değişim yok. Bu oyun neden bu kadar sorun çıkarıyor genel bir şey mi ? Benden kaynaklı mı ?

Ekran kartına baktım oyunun minimum gereksinimlerini bile karşılamıyor. Uzman değilim ama ekran kartın eski olduğu için driverdan kaynaklı bir sorun olabilir.
Başka da yardımcı olamıycam kusura bakma.
Artık oyun çalışırken tekrar konu açarsın, oyunu bir güzel modlarla ayarlarla optimize ederiz

Yaza yeni bilgisayar almayı düşünüyordum artık o zaman oynayacağım. Böyle bir sıkıntı çıkarması üzdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…