Çözüldü Skyrim SE Türkçe yama sonrası şarap şişeleri ile etkileşim olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Skyrim Special Edition'da Türkçe yamayı yaptıktan sonra masalarda duran şarap şişeleri ile hiçbir türlü etkileşim kuramıyorum. Oyun ve yama güncel, bunun mod olarak vs. bir Patch'ı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Talos korusun, içme. Unofficial patch modu yüklemediysen yükle. Çoğu bugu sorunu çözüyor.

Hemen deniyorum, tekrar yazarım buraya. Maalesef yükledim fakat sonuç vermedi.

Bu hatayı halletmem lazım fakat nasıl yapacağım konusunda fikrim yok, oyunda şarap ile alakalı bir görev bile var fakat ben hile ile bile kendime şarap versem, envantere ekleniyor ama gözükmüyor.

Uzun uğraşlar sonucunda sorunu çözdüm, mevcut Türkçe yamayı kaldırıp farklı bir Türkçe yama kurdum, şu an bir sorun yok.
Konuyla alakasız ama;
Aklıma geldi, çok eskiden Warband için bir mod indirmiştim, envantere domuz eti alınca askerlerin morali anında 0'lara düşüyordu :D. Ben bunu biraz geç fark etmiştim yani sebebini bilmiyorum şehirden yiyecek alıyorum çıkıyorum 2 dakikaya ordu dağılıyordu, sonradan fark ettiğimde bayağı komik gelmişti.

Not: Modu birçok özelliği için indirmiştim yapımcısı araya bu özelliğide kaynatmış :D.

Talos korusun, içme. Unofficial patch modu yüklemediysen yükle. Çoğu bugu sorunu çözüyor.

Hemen deniyorum, tekrar yazarım buraya. Maalesef yükledim fakat sonuç vermedi.

Bu hatayı halletmem lazım fakat nasıl yapacağım konusunda fikrim yok, oyunda şarap ile alakalı bir görev bile var fakat ben hile ile bile kendime şarap versem, envantere ekleniyor ama gözükmüyor.

Uzun uğraşlar sonucunda sorunu çözdüm, mevcut Türkçe yamayı kaldırıp farklı bir Türkçe yama kurdum, şu an bir sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı