Bu Türkçe yama paketi, Bethesda'nın The Elder Scrolls serisinin 5. oyunu Skyrim'in Special Edition sürümünü Türkçe'ye çevirmenize, oyunu ve oyuna dahil tüm
yamatr.com
Bu var. Yükledikten sonra oyunun Launcher'ından DATA kısmından Türkçe yama dosyasını bulup seçin.
Bu Türkçe yama paketi, Bethesda'nın The Elder Scrolls serisinin 5. oyunu Skyrim'in Special Edition sürümünü Türkçe'ye çevirmenize, oyunu ve oyuna dahil tüm
yamatr.com
Bu var. Yükledikten sonra oyunun Launcher'ından DATA kısmından Türkçe yama dosyasını bulup seçin.
Steam'den Skyrim SE aldım. İlk yüklediğimde sorunsuz çalışmıştı. Dün tekrar oyunu yükledim. YouTube'dan Türkçe yama kurulumunu takip ettim. Şu an oyun çalışmıyor. GeForce'dan Skyrim ve Skyrim se'yi açtığımda ayrı ayrı hatalar alıyorum. Skyrim'i açtığımda görseldeki hatayı veriyor. İnternetten...
www.technopat.net
Başka bir konuda paylaşmıştım. Ayrıca tekrar oyun içinden de indirmeye açılmış yama.
yamatr.com
Bu var. Yükledikten sonra oyunun Launcher'ından data kısmından Türkçe yama dosyasını bulup seçin.