P Pars06 Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 53 4 Ağustos 2020 #1 Merhabalar, hazır TES serisi büyük indirimdeyken Skyrim Special Editon almak istiyorum ama diger normal Skyrim'in yaması bu oyuna oluyor mu? Olmuyorsa bile ben bu Special Editon versiyonuna uygun Türkçe yamayı nereden bulacagım? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2020
Merhabalar, hazır TES serisi büyük indirimdeyken Skyrim Special Editon almak istiyorum ama diger normal Skyrim'in yaması bu oyuna oluyor mu? Olmuyorsa bile ben bu Special Editon versiyonuna uygun Türkçe yamayı nereden bulacagım?
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 5 Ağustos 2020 #2 The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition Kaliteli Türkçe Yama Dostlar oyunum orijinal. Güzel bir yama varsa link bırakabilir misiniz? Ayrıca ben biraz araştırma yaptım fakat net bir şey bulamadım. www.technopat.net Artı 0 Eksi
The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition Kaliteli Türkçe Yama Dostlar oyunum orijinal. Güzel bir yama varsa link bırakabilir misiniz? Ayrıca ben biraz araştırma yaptım fakat net bir şey bulamadım. www.technopat.net
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 5 Ağustos 2020 #3 Türkçe karakter sorunu olabiliyor, ben çözememiştim. Artı 0 Eksi