Çözüldü Skyrim spawn kill nasıl engellenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kirpistan

Centipat
Daha fazla  
Skyrim'i ilk defa oynuyorum ve oyunun başlarında ejderhayı kestikten sonra geldiğimiz ilk köyde birine saldırdım. Sonra kaçmak için bir eve girdim muhtemelen orada save almış. Her spawn olduğumda evin önünde oluyorum ve 5 kişi bana saldırmaya çalışıyor. Onlardan kaçıp göreve gitmeye çalıştığımda ise orada da bana saldırıyorlar. Bundan nasıl kurtulurum?

Çözüm
Size saldıran elemanları öldürürseniz cezanız daha da katlanır muhtemelen. Ve/veya boşuna masum NPC'leri kesmiş olursunuz.

Bana kalırsa konsolu kullanarak cezanızı ödemeyi deneyin.
Öldürdüğünüz elemanlar Irmakkoru (Riverwood)'dansa Akçay (Whiterun) bölgesi olarak sayılıyor, X yerine Whiterun'ın kodunu yazın.
Whiterun değilse de haritadan nerede olduğunuza bakın, yerin adını arattığınızda Fandom Wiki ya da UESP'de hangi "Hold"'a bağlı olduğu yazar.

Cezayı ödeyecek paranız yoksa player.additem F X komutuyla para ekleyebilirsiniz. X yerine bi' sayı yazın.
Cezanızın ne kadar olduğuna yanlışım yoksa İstatistikler (General Stats) -> Suç (Crime) kısmından bakabilmeniz lazım.
Oyun yüklenirken adamlar sana saldıramadan konsolu aç ve "tgm" veya "tcai" komutunu kullan, işin bitince aynı şekilde kapatabilirsin.

Bilmiyorum onlar kim ve neden saldırıyorlar; dahil oldukları bir faction varsa onlarla savaş halinde olabilirsin. Bu yöntemler sadece spawn killden kurtulman içindi.

Denedim ama diğer göreve gittiğim zaman başkaları saldırıyor benim direkt aranmadan kurtulmam lazım onu nasıl yapabilirim bilyor musun?

Size saldıran elemanları öldürürseniz cezanız daha da katlanır muhtemelen. Ve/veya boşuna masum NPC'leri kesmiş olursunuz.

Bana kalırsa konsolu kullanarak cezanızı ödemeyi deneyin.
Öldürdüğünüz elemanlar Irmakkoru (Riverwood)'dansa Akçay (Whiterun) bölgesi olarak sayılıyor, X yerine Whiterun'ın kodunu yazın.
Whiterun değilse de haritadan nerede olduğunuza bakın, yerin adını arattığınızda Fandom Wiki ya da UESP'de hangi "Hold"'a bağlı olduğu yazar.

Cezayı ödeyecek paranız yoksa player.additem F X komutuyla para ekleyebilirsiniz. X yerine bi' sayı yazın.
Cezanızın ne kadar olduğuna yanlışım yoksa İstatistikler (General Stats) -> Suç (Crime) kısmından bakabilmeniz lazım.

Son düzenleme:
Çözüm

Oldu teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…