T teslaninbasi Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 2 2 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar Skyrim Steam üzerinden başlatıyorum Launcher açılıyor oyun açılıyor Play'e tıklayınca 3-4 saniye içinde kapanıyor. Process Monitor ile aldığım hata raporu linki burada: Logfile. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
Arkadaşlar Skyrim Steam üzerinden başlatıyorum Launcher açılıyor oyun açılıyor Play'e tıklayınca 3-4 saniye içinde kapanıyor. Process Monitor ile aldığım hata raporu linki burada: Logfile. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 2 Nisan 2020 #2 Ekran kartını günceller misin? Varsa Windows güncellemesi de yapın. Artı 0 Eksi
KS KS T teslaninbasi Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 2 3 Nisan 2020 #3 İkisi de güncel aynı zamanda dosya bütünlüğünü de kontrol ettim. Artı 0 Eksi
Kurama61 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 1 8 Temmuz 2020 #4 Aynı sorun bendede var ne yaparsam yapıyim sorun düzelmedi bu sorunu gerçekten halletmiş biri varsa yardımcı olursa seviniriz şimdiden teşekkürler Artı 0 Eksi
Aynı sorun bendede var ne yaparsam yapıyim sorun düzelmedi bu sorunu gerçekten halletmiş biri varsa yardımcı olursa seviniriz şimdiden teşekkürler