Skyrim Special Edition downgrade hatası nasıl çözülür?

Mska

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Skyrim oyununu modlamak icin downgrade yapmamız lazım biliyorsunuz ve bu mevzu için Skyrim Downgrade Patcher isimli programı kullanıyoruz.
Bende programı açtım seçmem gereken SkyrimSE dosyasını seçtim fakat bana
System. Exception: Can't patch file, it doesn't match the expected format hatasını verdi ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna Steam üzerinden sahipseniz "Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula" yapmayı dener misiniz? Daha sonra tekrardan programı uygulamayı deneyin. Ayrıca daha önceden DLL Plugin Loader yüklediyseniz doruğlamadan sonra yeniden yükleyin, dosya doğrulama sırasında kaldırılacak çünkü.
Files kısmında "FullPatcher" yerine "BestOfBoth" indirip kullanmak belki çözüm olabilir, ayrıca oyunu kaldırıp tekrardan yükleyerek sorunu çözen de olmuş.

Eğer oyunun Epic Games, Microsoft Store/Game Pass/Xbox, GOG veya korsan sürümüne sahipseniz yapabileceğiniz pek bir şey yok. Mod sayfasında ve yorumlarda Patch'in oyunun Steam 1.6.640 sürümünde çalıştığını yazmışlar.
O halde oyunun Epic Games, Microsoft Store/Game Pass/Xbox, GOG veya korsan sürümüne sahip olan kişiler oyununu modlayamıyor doğru mudur?
Olayı modlanabilirliği olan bir oyuna mod kuramama gibi bir şey yaşayacağınızı sanmıyorum hocam. Plugin olarak yüklenen, .esp uzantılı ve Textures - Meshes klasörleri ile kurulan modlarda büyük ihtimalle sorun yaşamazsınız. SKSE ve daha detaylı şeyleri gerektiren bazı modlar AE için güncellenmediyse çalışmayabilir belki, onların dışında çoğu modu kurabilirsiniz diye düşünüyorum.

İndireceğiniz SKSE gerektiren bir modun sürümler arası uyumluluğuna aşağıdan bakabilirsiniz. Bunların dışındaki modlar dediğim gibi büyük ihtimalle sıkıntı çıkarmayacaktır, ama yine de denemeden bilemezsiniz tabii. @Mska

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna Steam üzerinden sahipseniz "oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula" yapmayı dener misiniz? Daha sonra tekrardan programı uygulamayı deneyin. Ayrıca daha önceden DLL Plugin Loader yüklediyseniz doruğlamadan sonra yeniden yükleyin, dosya doğrulama sırasında kaldırılacak çünkü.
Files kısmında "fullpatcher" yerine "bestofboth" indirip kullanmak belki çözüm olabilir, ayrıca oyunu kaldırıp tekrardan yükleyerek sorunu çözen de olmuş.

Eğer oyunun Epic Games, Microsoft Store/Game Pass/Xbox, GOG veya korsan sürümüne sahipseniz yapabileceğiniz pek bir şey yok. Mod sayfasında ve yorumlarda Patch'in oyunun Steam 1.6.640 sürümünde çalıştığını yazmışlar.

O halde oyunun Epic Games, Microsoft Store/Game Pass/Xbox, GOG veya korsan sürümüne sahip olan kişiler oyununu modlayamıyor doğru mudur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı