Skyrim Special Edition için mod önerisi

Clemente

Hectopat
Yer
Glunmar köyünden
Grafik, kılıç kalkan zırh gibi şeylerden çok oyunu direk eğlenceli hale getiren eklentiler (yeni düşmanlar, yeni mekanlar) arıyorum. Mesela 1 takipçi sınırını genişleten modlar gibi. Böyle mod önerileriniz var mı?

Hocam listedeki tüm modları indirin, oyunu başka bir seviyeye taşıyacak.

Grafikler için bunu kullanabilirsiniz.

@ardanoir Hocam mod kurarken sıkıntı yaşıyorum yardımcı olurmusunuz discord: nikilaudaa

@ardanoir Hocam mod kurarken sıkıntı yaşıyorum yardımcı olur musunuz Discord: Nikilaudaa

Özelden yardımlaşmak yasak. Ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz?
Modları kurmak için Mod Organizer indirip oyunu seçin, sonra sol yukarıdaki bulunan işaretten mod seçin ve kurulumu tek tıkla yapın. Çok basit bir işlem mod kurmak. Eğer oyunda mod olmuyorsa, SKSE64 kuracaksınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazı çok kullanılan modlarda bile bu hatayı alıyorum. Hepsinde değil ama

Kurduğunuz modların Skyrim SE veya Skyrim AE uyumlu olduğuna dikkat et. Bir de modları tikle bir daha dene.
evet dikkat ettim ve o hatayı veren modları kullanamıyorum, d,ğerleri sorunsuz. immersive weapons u kullanamıyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…