Skyrim Special Edition için mod önerisi

matrixyz

Decapat
Skyrim'e yeni başladım arkadaşlar herkes modsuz oynanmayacağını söylüyor sizce hangi modları indirmeliyim? Olmazsa olmaz modlar hangileri?

Son düzenleyen: Moderatör:
SkyUi

Aklıma gelmişken bilgisayarın iyiyse enb kur oyuna çağ atlatıyor.

RTX 2050 16RAM AMD Ryzen 5500h var yeterli midir?

Önce NAT enb kur o gayet performanslıdır. Ondan sonra git rudy NAT 3 enb kur bende bir 20 FPS filan artmıştı bu şekilde. NAT 3 enb güzel olsa dahi geceleri çok karanlık. Eğer enb ile çok düşük FPS alırsan community shader kurs o enb değil ama aynısının Lite versiyonu gibidir yine de aynı görsel şeyi sağlamaz ama enb kadar FPS yemez.

Enb'ye bağlı bir sürü var.

Hocam ben Microsoft Store'dan aldım mod kurulmaz falan diyorlar yok mu rehber.

Hocam ben Microsoft Store'dan aldım mod kurulmaz falan diyorlar yok mu rehber.
(mesaj alıntılamayı karıştırdıgım için aynı soruyu iki kişiye sormak sorunda kaldım moderator kusuruma bakmasın)

Bende o konuda bir sürü şey duydum o yüzden gittim Steam'den aldım şahsen o konuda bilgim yok ama mod kurulmaz dediğini duymuştum. Benim tavsiyem git korsan indir tekrardan çünkü zaten parasını verdiğin bir oyun oynamak hakkın. Bende o kadar para verip Fallout 4 almıştım ve mod Epic sürümüne modları çalıştırmak için gerekli olan çok önemli bir şeyin kurulmadığını öğrenmiştim mecburen gittim korsan indirdim. Sonuçta parasını ödediğim oyun.

Hocam ilk kez oynuyorsunuz zaten bir kez modsuz bitirin. Sonra modlara girişirsiniz, modsuz kötü bir oyun değil Skyrim. Ben hala arada sırada oynarım düz bir şekilde. Üstelik mod kurmak bazen epey yoruyor haberiniz olsun.

Hocam ilk kez oynuyorsunuz zaten bir kez modsuz bitirin. Sonra modlara girişirsiniz, modsuz kötü bir oyun değil Skyrim. Ben hala arada sırada oynarım düz bir şekilde. Üstelik mod kurmak bazen epey yoruyor haberiniz olsun.

Vortex'ya da mod organizer ile kurunca yormuyor eskisi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…