Skyrim Special Edition mod önerisi

arasove

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, oyunu ilk defa oynayacağım. Direkt bu haliyle oynamaktansa mod yaparak oynamanın daha iyi olacağını okumuştum. Oyunu hiç bilmeyen birisi olarak hangi modları kurmam gerekiyor? Bana direkt mod sayfası atmazsanız sevinirim. Bana buradan al seç demek yerine şunları kurmalısın diye öneri yapmanıza ihtiyacım var.

Böyle bir konu açmıştım, belki yardımcı olur.

Donanım iyiyse ENB ve Parallax doku modları kur. Ayrıca SkyUI, SSE Display Tweaks, Skysight Skins, Race menu, The Eyes of Beauty, Rich Skyrim Merchants, Alternate Start, Enhanced Blood Textures, Enhanced Lighting Fix ve Skyhud modları oyunu çok keyifli bir hale getiren modlardır.

Konu için teşekkür ederim fakat nexusmods sitesinde kayıt ol butonuna bastığımda 404 veya 503 veriyor. Alternatif var mı?

Not: Şimdi siteye de girmiyor.

Son düzenleme:
İnternet sağlayıcınızın verdiği otomatik DNS engelliyor olabilir. 1.1.1.1 /1.0.0.1 DNS'ini kullanın.
Nexus mod dışında bir yerde modları derli toplu bulmanız biraz zor ve çoğu mod kendinden önce "skse" gibi özel modlara ihtiyaç duyuyor. Nexus da mod yapımcıları açıklama kısmına gereksinimleri de yazıyor.

Site gitmişti de geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…