Skyrim Special Edition Mod Önerisi

Kyndill

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Gün içinde Skyrim SE kurdum, biraz da oynadım. Mods bölümünden birkaç tane de mod indirdim fakat kesmedi, Special Edition uyumlu daha fazla mod indirmek istiyorum. Tekstür, grafik, eENB, özellikle karakter mekanikleriyle ilgili önerebileceğiniz mod ya da modlar varsa çok sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oyunu bitirmediyseniz, ki bittiğini düşünmüyorum. Uzunca oyunu kendi temasıyla oynayıp ardından mod kurmanızı öneririm.

Belirtmemişim kusura bakmayın. Daha önce oyunu çok kez bitirdim, modsuz ve aşırı modlu olarak. Ama o zamanlar SE yoktu, o yüzden mod bulup kurmakta sıkıntı yaşamıyordum.

Skyrim SE henüz normal Skyrim gibi modlanmaya hazır bir oyun değil. Çünkü SE versiyonu oyunun 64 bit olarak çıktı Normal Skyrim ise 32 bit. Dolayısıyla hemen hemen her modun gerektirdiği SKSE modu 64 bit olarak tekrar yapılıyor. Bu süreç ne kadar sürer belli değil ama üzerinde çalışıyorlar düzenli olarak bilgi veriyorlar.

Kısacası bir yıl sonra gel ancak o zaman gönül rahatlığı ile mod kurabilirsin . Hiç bir mod çalışmıyor değil tabi ama uğraşmaya ne kadar değer tartışılır. Birde oyunun normal sürümünde çalışan mod SE sürümünde çalışmıyor. Bu yüzden o eski efsane olan modların bile port edilmesi gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı