B Btnsrky Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 11 8 Ağustos 2020 #1 Steam'den Skyrim Special Edition aldım ve Türkçe yama kurmaya çalıştım ama yanlış kurdum ve datayı değiştirdim. Ne kadar silip yüklesem o yüklediğim data silinmiyor yardımcı olur musunuz?
Steam'den Skyrim Special Edition aldım ve Türkçe yama kurmaya çalıştım ama yanlış kurdum ve datayı değiştirdim. Ne kadar silip yüklesem o yüklediğim data silinmiyor yardımcı olur musunuz?
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 8 Ağustos 2020 #2 Steam'den oyun dosyalarını doğrulama yapın. Sorununuzu çözecektir. Artı 0 Eksi
KS KS B Btnsrky Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 11 9 Ağustos 2020 #3 nih dedi: Steam'den oyun dosyalarını doğrulama yapın. Sorununuzu çözecektir. Genişletmek için tıkla... nih dedi: Steam'den oyun dosyalarını doğrulama yapın. Sorununuzu çözecektir. Genişletmek için tıkla... omuyor reis data ı değiştirdiğimden olmuyor Artı 0 Eksi
nih dedi: Steam'den oyun dosyalarını doğrulama yapın. Sorununuzu çözecektir. Genişletmek için tıkla... nih dedi: Steam'den oyun dosyalarını doğrulama yapın. Sorununuzu çözecektir. Genişletmek için tıkla... omuyor reis data ı değiştirdiğimden olmuyor