wintry Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2023 #1 İlk defa Skyrim oynayacağım, hikayeyi kaçırmamak için Türkçe oynamaya karar verdim. Güvenilir kaynak var mı?
İlk defa Skyrim oynayacağım, hikayeyi kaçırmamak için Türkçe oynamaya karar verdim. Güvenilir kaynak var mı?
beksin Femtopat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 127 Çözümler 1 27 Mayıs 2023 #2 Direkt Steam atölyesinde bir Türkçe yamanın olması lazım zaten, atölyeye girip bulabilirsiniz. Hatta direkt ben ekleyeyim: Steam Workshop::Skyrim Turkce Mod (Turkish Skyrim Pack by Crewals) steamcommunity.com
Direkt Steam atölyesinde bir Türkçe yamanın olması lazım zaten, atölyeye girip bulabilirsiniz. Hatta direkt ben ekleyeyim: Steam Workshop::Skyrim Turkce Mod (Turkish Skyrim Pack by Crewals) steamcommunity.com
Darth Urfha Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 1.610 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Yıldız Teknik Üniversitesi Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G733PZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2023 #3 link Buradan yapmıştım ben.
wintry Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2023 #4 beksin dedi: Direkt Steam atölyesinde bir Türkçe yamanın olması lazım zaten, atölyeye girip bulabilirsiniz. Hatta direkt ben ekleyeyim: Steam Workshop::Skyrim Turkce Mod (Turkish Skyrim Pack by Crewals) steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Bunu gördüm de DLC'ler dahil mi emin olamadım teşekkür ederim. Darth Urfha dedi: link buradan yapmıştım ben. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
beksin dedi: Direkt Steam atölyesinde bir Türkçe yamanın olması lazım zaten, atölyeye girip bulabilirsiniz. Hatta direkt ben ekleyeyim: Steam Workshop::Skyrim Turkce Mod (Turkish Skyrim Pack by Crewals) steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Bunu gördüm de DLC'ler dahil mi emin olamadım teşekkür ederim. Darth Urfha dedi: link buradan yapmıştım ben. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
beksin Femtopat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 127 Çözümler 1 27 Mayıs 2023 #5 wintry dedi: Bunu gördüm de DLC'ler dahil mi emin olamadım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... DLC'ler direkt buna dahil değil ancak yine attığım bağlantıda DLC'lerin çevirilerinin bağlantısı da mevcut. Steam Workshop::Hearthfire Turkce Mod (Turkish HF Pack by Crewals) steamcommunity.com Steam Workshop::Dawnguard Turkce Mod (Turkish DG Pack by TechnoBeceT) steamcommunity.com Steam Workshop::Dragonborn Turkce Mod (Turkish DB Pack by TechnoBeceT) steamcommunity.com
wintry dedi: Bunu gördüm de DLC'ler dahil mi emin olamadım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... DLC'ler direkt buna dahil değil ancak yine attığım bağlantıda DLC'lerin çevirilerinin bağlantısı da mevcut. Steam Workshop::Hearthfire Turkce Mod (Turkish HF Pack by Crewals) steamcommunity.com Steam Workshop::Dawnguard Turkce Mod (Turkish DG Pack by TechnoBeceT) steamcommunity.com Steam Workshop::Dragonborn Turkce Mod (Turkish DB Pack by TechnoBeceT) steamcommunity.com