Skyrim'de ilgimi cezbetti ve vampir oldum lord harkon bana güve rahibini bulmamı ve onu kaleye getirmemi bunu yaparken de 'vampire sedution' vampir cazibesi özelliğini kullanmamı istedi ama güçler kısmında vampir cazibesi yok aç kaldım tamamen doydum bir daha aç kaldım bir sürü şey denedim düzelmedi ne yapabilirim?
1-2 gün aç kaldıktan sonra "Güç/Nida" kısmında belirmesi gerekiyor. Bu yeteneği sadece insan modunda yani Vampir Lordu modu açık değilken kullanabilirsiniz.
Evet ya. Normalde yanılsamada oluyor ben de yanlış hatırladım. Baya oluyor oynamayalı. Özel güç bu. Düzelttim mesajı yanılsamada değil özel güç olarak güçler kısmında gözükecek.
A highly customizable Vampire overhaul; players determine how they want to play. Neither feeble nor overpowered because YOU balance weaknesses and strengths how you see fit. You and those you turn w
Çok sağ olun arkadaşlar hepinize teşekkür ederim better vampires modu yüklüydü o sorun çıkarıyormuş modu silip o görevi yaptım sonra better vampires modunu geri yükledim şu an sıkıntı yok