Oyunu normalde Türkçe yama olarak oynuyorum lakin oyuna mod yükleyince oyunun bazı kısımları İngilizce'ye dönüyor ("Akçay" yerine "Whiterun" gibi ). Normal şartlarda indirdiğim modun Türkçe yamasını da mutlaka indiriyorum lakin niye böyle oluyor?
Hocam çok normal üstüne yazdığınız için dosyaları böyle oluyor ancak genelde modun Türkçe yamasını kurduğunuzda düzelir.Oyunu normalde Türkçe yama olarak oynuyorum lakin oyuna mod yükleyince oyunun bazı kısımları İngilizce'ye dönüyor ("Akçay" yerine "Whiterun" gibi ). Normal şartlarda indirdiğim modun Türkçe yamasını da mutlaka indiriyorum lakin niye böyle oluyor?
Hocam çok normal üstüne yazdığınız için dosyaları böyle oluyor ancak genelde modun Türkçe yamasını kurduğunuzda düzelir.
En son sürüm kurduğunuzdan emin misiniz yamayı?
Çeviren kişi şehir isimlerini çevirmemiş olabilir hocam.Evet. Oyunun bizzat kendi içindeki mod kısmından indirdim modu.
Çeviren kişi şehir isimlerini çevirmemiş olabilir hocam.
Oyunu oynamaya engel yaratmıyorsa bence hiç gerek yok yeni çar açmaya hocam ama siz bilirsiniz.Nasıl düzeltebilirim? 20 level çarım gene boşa gidicek. Yeniden oyuna başlamaktan bıktım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.