K krst7 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #1 Orijinal halinde eşyaları bulmak, almak, satmak vs zor geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2023
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 3 Temmuz 2023 #2 Ben SkyUI modunu denemiştim hiç fena değildi bir deneyin isterseniz: SkyUI Elegant, PC-friendly interface mod with many advanced features. www.nexusmods.com Artı 0 Eksi
Ben SkyUI modunu denemiştim hiç fena değildi bir deneyin isterseniz: SkyUI Elegant, PC-friendly interface mod with many advanced features. www.nexusmods.com
KS KS K krst7 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #3 Fatalis dedi: Ben SkyUI modunu denemiştim hiç fena değildi bir deneyin isterseniz: SkyUI Elegant, PC-friendly interface mod with many advanced features. www.nexusmods.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu modu yüklemek için skse gerekiyor değil mi? Artı 0 Eksi
Fatalis dedi: Ben SkyUI modunu denemiştim hiç fena değildi bir deneyin isterseniz: SkyUI Elegant, PC-friendly interface mod with many advanced features. www.nexusmods.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu modu yüklemek için skse gerekiyor değil mi?
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 3 Temmuz 2023 #4 krst7 dedi: Hocam bu modu yüklemek için skse gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
KS KS K krst7 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #5 Fatalis dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam skse yi indiriyorum, oyunun ana dizinine atıyorum. Exe dosyasını açmak istediğim zaman coldnt find skse exe hatası alıyorum ve oyun açılmıyor. Bunun bir çözümü yokmu acaba? Artı 0 Eksi
Fatalis dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam skse yi indiriyorum, oyunun ana dizinine atıyorum. Exe dosyasını açmak istediğim zaman coldnt find skse exe hatası alıyorum ve oyun açılmıyor. Bunun bir çözümü yokmu acaba?