Skyrim Troll öldürmek

kerim yaşar

Decapat
Arkadaşlar Skyrim'e yeniden başlayım dedim ama bu sefer en zor şekilde ayarladım. Oyunu 5-6 tane troll olan bir mağara temizleme görevi aldım. 3 defa filan gittim sürekli öldüm kalkan alıp gittim, yine öldüm sonra o görevi sonra yaparım dedim. Başka görevlere yoğunlaştım, sonra troll öldürme adında bir kitap buldum. Orada troller hakkında her şeyi anlatıyor ve trollerin zayıf noktası ateşmiş arkadaşlar. Eğer bulduysanız ateş atan nidayı ve alev büyüsünü kullanın. Ciddi hasarlar verebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hep buyucu oluyorum o oyunda. Elf buyucusu. :) Bir de sizlerle enterasan bir sey paylasmak istiyorum. Bu pence ile kapi acma bulmacasi olayinda kapinin onundeyken penceye baktiginizda hangisini yapacaginiz yaziyormus. Ama ben hic oraya bakmadan acmistim tum kapilari ilk kez oynadigimda hem de bir kac kere deneme de aciyordum. Megerse o pencenin ustunde yaziyormus neyi nereye koyacagimiz 2. kez oyunu kurmustum 3 hafta once o zaman ogrenmistim. :)

En rahat gizlilik kasmış, okçu hırsız oyunda.
Ne biri görebiliyor, ne de biri sizi fark ettiğinde yaşayabiliyor.
Kafadan tek atıyorsun herkese.
Oyunun zevki kalmıyor böyle olunca da.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı