Halo Dayı Kilopat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 607 6 Temmuz 2019 #1 Oyunu satın aldım. Atölyeden Türkçe yama kurdum ve oyunu açtım. Yamayı aktif edip oyunu başlattım. Yama oldu ama sadece menüdeki kelimeler çevrilmiş.
Oyunu satın aldım. Atölyeden Türkçe yama kurdum ve oyunu açtım. Yamayı aktif edip oyunu başlattım. Yama oldu ama sadece menüdeki kelimeler çevrilmiş.
PALGOW Kilopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 412 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 6 Temmuz 2019 #2 Sil bir daha denedi olmadı internetten rar dosyası olarak indir öyle at.
KaraKartalw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 1.446 Makaleler 14 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2019 #3 Zaten sadece öyle olmuyor. O yamanın altında nasıl kurulacağı yazıyor. Oraya bakıp kurabilirsin. Bir dosyayı değiştirmen lazım. Steam Workshop::Skyrim Turkce Mod (Turkish Skyrim Pack by Crewals) steamcommunity.com
Zaten sadece öyle olmuyor. O yamanın altında nasıl kurulacağı yazıyor. Oraya bakıp kurabilirsin. Bir dosyayı değiştirmen lazım. Steam Workshop::Skyrim Turkce Mod (Turkish Skyrim Pack by Crewals) steamcommunity.com