Skyrim V: SE alınır mı?

Ben nasıl 80 FPS oynuyorum normal versiyonu o zaman, ayrıca 27 tane mod var ve FPS yükseltme modu gibi bir şey yok ? Gerekli derken kime göre gerekli ? 30000 mod fark var elbette arada işe yarar veya kişinin zevkine uygun yüklemek isteyeceği modlar vardır. Eğer modsuz oynayacaksa SE alabilir. Bence aradaki fiyat farkına değmez.

Bakın hala modsuz oynayacaksa diyorsunuz. SE alınca modsuz oynanır diye bir durum yok. Modlayıp taş gibi de oynarsınız. Kurduğunuz modlardan Special Edition'da olmayan var mı mesela?

Bakın hala modsuz oynayacaksa diyorsunuz. SE alınca modsuz oynanır diye bir durum yok. Modlayıp taş gibi de oynarsınız. Kurduğunuz modlardan Special Edition'da olmayan var mı mesela?
Aradaki fiyat fakından bahsediyorum ben. Normal versiyonu modlarla SE yapabilirsiniz.

Tek eksik bence Mour, inatla port etmiyorlar SE'ye. Inigo ile kapatıyorum o açığı, ki Inigo çoğu oyunun yan karakterinden daha iyi. Uncharted seviyesinde desem yanlış olmaz.

Ben DLC'siz oynuyorum, DLC istenirse SE alınabilir.
DLC için S.E. yi satın almanız gerekiyor.
Evet bahsettiğimiz de buydu zaten. Aradaki modlama farkı kapandığı için artık SE alınmalı bence. Modder'lar da farkında durumun artık SE tarafına kaymaya başladılar. Son 1 yılda Oldrim'e 4000, SE'ye 10000 mod çıkmış.

Bana göre Oldrim'in tek artısı şu an Enderal modu. Oynayamıyorum lanet modu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…