R Rozen Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 979 Çözümler 6 Yer Japonya Nankatsu İlkokulu Daha fazla Meslek Forvet / Kaptanlık 2 Temmuz 2018 #11 Labsente dedi: The Witcher. İki oyunuda oynadım açıkcası Witcher serisi hikaye olarak çok daha güzel bir de kitaplarla birlikte gittiğiniz zaman hikayesi efsane sarıyor. Skyrim açıkcası sarmadı. Çevremde iki oyunuda deneyip Skyrim alır diyen bir ALLAH'ın kulu da yok. O yüzden Witcher. Genişletmek için tıkla... Zaten pp'deki Geralt'ı görünce yorum yazmana bile gerek yok. Boş yorum atsan yine Witcher 3 zaten
Labsente dedi: The Witcher. İki oyunuda oynadım açıkcası Witcher serisi hikaye olarak çok daha güzel bir de kitaplarla birlikte gittiğiniz zaman hikayesi efsane sarıyor. Skyrim açıkcası sarmadı. Çevremde iki oyunuda deneyip Skyrim alır diyen bir ALLAH'ın kulu da yok. O yüzden Witcher. Genişletmek için tıkla... Zaten pp'deki Geralt'ı görünce yorum yazmana bile gerek yok. Boş yorum atsan yine Witcher 3 zaten
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 2 Temmuz 2018 #12 Witcher 3 çok başarılı ve çok güzel bir oyun ama beni asla Skyrim gibi içine çekemedi.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 2 Temmuz 2018 #13 Skyrim'in klasmanına oyunların çıkış tarihlerine göre değerlendirirsek Witcher 2 diyebiliriz. Witcher 1 Skyrim'in çok gerisinde 3 ise çok ilerisinde.
Skyrim'in klasmanına oyunların çıkış tarihlerine göre değerlendirirsek Witcher 2 diyebiliriz. Witcher 1 Skyrim'in çok gerisinde 3 ise çok ilerisinde.