Skyrim ve Eso

GokdenizGuner

Hectopat
Bu iki oyunu almayı düşünüyorum. Eso ya bugün yeni bir şey çıkmış. Eso zaten Online bir oyunda Skyrim'de senaryo modu gibi bir şey var mıdır? İki oyun hakkında da hiçbir fikrim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Skyrim alırsan yaşamaktan pişman olmayacağın bir hikayenin içine dalarsın. Şu an bu konunu gördüm tekrar oynayasım geldi 5 kere bitirmeme rağmen, indireceğim senin yüzünden teşekkürler .
Elder Scrolls V den bahsediyorum bu arada.

ne demek bende almayı düşünüyorum pintipanda 7 senedir oynuyorsa bi bildiği vardır

Bu iki oyunu almayı düşünüyorum. Eso ya bugün yeni bir şey çıkmış. Eso zaten Online bir oyunda Skyrim'de senaryo modu gibi bir şey var mıdır? İki oyun hakkında da hiçbir fikrim yok.

Skyrim pişman ettirmez benim oyun zevkimi geliştiren büyük oyunlardan biridir ve herkese tavsiyemdir.

Bu tarz oyunları seviyorsan kesinlikle pişman olmazsın , pişman olacağın tek nokta olur o da neden daha önce oynamadığın.

Bu tarz oyunları seviyorsan kesinlikle pişman olmazsın, pişman olacağın tek nokta olur o da neden daha önce oynamadığın.

Hiç RPG oyunu oynamadım desem? Skyrim RPG'nin en iyilerinden olduğu için seven sevmeyen herkesi kendisine sevdiren bir oyun olarak gördüm. RPG oyunlarına yavaş yavaş bende girmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…