Skyrim vs Mafia 2 vs GTA 5

ArchieN

Centipat
Daha fazla  
Çok kararsızım, hepsi de sevdiğim oyunlar ama karar veremedim. Sizce hangisini alayım?
Not: Sadece tek birini alabiliyorum.

Skyrim al o ayrı bir dünya. GTA 5'i GTA 6 PC'ye çıkmadan oynarsınız daha vaktiniz var.

Çok kararsızım, hepsi de sevdiğim oyunlar ama karar veremedim. Sizce hangisini alayım?
Not: Sadece tek birini alabiliyorum.

Oynayacak arkadaşın varsa GTA 5 tek oynayacaksan açık dünya RPG seviyorsan Skyrim ben görevden göreve gideyim adam vurayım daha basit takılırım diyorsan GTA 5 Mafia temayı sevip sevmemene bağlı.

Skyrim al o ayrı bir dünya. GTA 5'i GTA 6 PC'ye çıkmadan oynarsınız.
Skyrim bir süre sonra sıkar mı? Önceden bir defa oynamıştım pek deneyimleyemedim fakat.

Oynayacak arkadaşın varsa GTA 5 tek oynayacaksan açık dünya RPG seviyorsan Skyrim ben görevden göreve gideyim adam vurayım daha basit takılırım diyorsan GTA 5 Mafia temayı sevip sevmemene bağlı.
O zaman ben Skyrim'i deneyeyim olmadı iade edip GTA 5 alırım.

Skyrim bir süre sonra sıkar mı? Önceden bir defa oynamıştım pek deneyimleyemedim fakat.

O zaman ben Skyrim'i deneyeyim olmadı iade edip GTA 5 alırım.

Pahalı geliyorsa GTA 5 hesapları satılıyordur Epic Games'te ucuza alabilirsin önceden ücretsiz verildiğinden millet stok yaptı.

Pahalı geliyorsa GTA 5 hesapları satılıyordur Epic Games'te ucuza alabilirsin önceden ücretsiz verildiğinden millet stok yaptı.
Hocam yasak değilse link atma şansınız var mı bi bakayım piyasaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…