E Emre Aydemirr Hectopat Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 134 Çözümler 2 21 Mayıs 2023 #1 Bunların farkları ne hangisi alınır? Biri diğerlerini içeriyor mu? Oynarken en çok hangisinden keyif alırım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2023
Bunların farkları ne hangisi alınır? Biri diğerlerini içeriyor mu? Oynarken en çok hangisinden keyif alırım?
5 525773 Decapat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 318 Çözümler 1 21 Mayıs 2023 #2 Emre Aydemirr dedi: Bunların farkları ne hangisi alınır? Biri diğerlerini içeriyor mu? Oynarken en çok hangisinden keyif alırım? Genişletmek için tıkla... Bende Skyrim Special Edition olması lazım az oynadım bilmiyorum vallahi öbürlerini gene güzeldi.
Emre Aydemirr dedi: Bunların farkları ne hangisi alınır? Biri diğerlerini içeriyor mu? Oynarken en çok hangisinden keyif alırım? Genişletmek için tıkla... Bende Skyrim Special Edition olması lazım az oynadım bilmiyorum vallahi öbürlerini gene güzeldi.
MrSenator Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 50 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i5-11400f rtx3060ti 1x16gb ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2023 #3 Aynı oyunun 3. kere çıkartmışlar bir farkları yok arasında ama ben olsam SE alırım. Çünkü mod desteği anniversary Edition göre daha iyiydi diye hatırlıyorum.
Aynı oyunun 3. kere çıkartmışlar bir farkları yok arasında ama ben olsam SE alırım. Çünkü mod desteği anniversary Edition göre daha iyiydi diye hatırlıyorum.