Skyrim, Witcher 2' nin yerini tutabilir mi?

Vittorio

Hectopat
Arkadaşlar Witcher 2' yi dün bitirdim. Ben böyle bir oyun daha görmedim. Oynadığım en iyi oyun. Skyrim nasıl acaba? Senaryo benim için çok önemli. The Witcher 2 kadar etkileyicimi? Türkçe yamasıda mevcut.

Aman yarabbi ? Sorman gereken soru tam tersi olmalıydı; Witcher 2, Skyrim'in yerini tutar mı ?
Ben ki hayatında adam akıllı RPG oyunu oynamamış adam, Skyrim ile RPG manyağı oldum be. :)
Ayrıca hikayesini tam anlamıyla kavramak istiyorsan önceki oyunlarını da tavsiye ederim.

Skyrim tamam güzel oyun da Witcher başka ya. :D Ayrıca Witcher'ın 3'cü oyunu geliyor, Skyrim'in grafikleri çok kötü.
Skyrim'in grafiklerine çok kötü diyen birini ilk defa görüyorum. Tanrım.

Skyrim'in grafiklerine çok kötü diyen birini ilk defa görüyorum. Tanrım.

Ne grafik var oyunda allah aşkına ya? :D

Az çok oynadık biliyoruz doku yok oyunda, hiç mi oynamadınız? Tam tersi ben Skyrim'in grafiklerine iyi diyeni anlamıyorum.

Oynamadıysanız videolarını izleyin, ha oyun 2011'de çıkmış yapamamış olabilirler güzel grafikler, ama sonuçta iyi grafikleri yok yani oyunun.

Kendimi açıkcası zorladım Skyrim'e alışmak için ama oyunu sevemedim.
Ben ana görevden ilerlemeyi severim oyunlarda Witcher başarılı bu konuda.
Acaba Skyrim böyle mi diye bir sürü video izledim, oyuncunun ne yaptığını izlediğim hiç bir videoda anlayamadım.

Ama bana göre Türkçe yaması olması tek avantajı.

Witcher 3 Türkçe gelmeyecek diye canım sıkıldı 2. oyunu oynadıktan sonra.

Skyrim'in grafiklerine kötü diyorsanız, oyunu hiç modlarla oynamamışsınız demekki. O boyuttaki bir oyunda o motorla o grafikler tek kelime ile nimettir.
The Witcher 2'nin de yeri ayrı, Skyrim'in de yeri ayrı. İkisini de oynamalısın. Skyrim'de harita daha geniş, yan görevler ve yapabileceklerin çok daha fazla olduğu için oynama süren çok daha uzun sürecek. Eğer ana senaryoya yönelirsen oyunu kısa sürede bitirirsin.
Skyrimde sana tavsiyem yan görevlere çok açılmadan ana senaryoyu ve DLC'leri bitir. Sonrasında yan görevlere çok vakit ayırabilirsin. Eğer ilk etapta çok fazla yan görev yaparsan oyundan sıkılma ihtimalin yüksek.

Arkadaşım skyrim çok manyak bir oyun. Oyunun hikayesi senin vereceğin kararlara göre değişiyor. Çok ünlü bi Gamer skyrim hakkında ;skyrim okadar farklı bir oyunki aynı evde aynı odada 2 oyuncu oyuna aynı anda başlasalar apayrı hikayelerde apayrı dünyalarda olur. Demişti ki oyunda ejderhalar, metfun denilen kemik adamlar, trojen, kaplan, ayı, tilki, kelebek, yani ne desen var.Oyunda kendi oyunu yayını zırhını geliştirwbiliyorsun zaten bu RPG oyunların olmazsa olmazı ama kendi geliştirebileceğin bir okla bir ejderhayı tek atışta indirebilme olanağın var yani anlatılmaz yaşanır diyorum umarım oynarsın :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı