Skyrim'de büyücülük ve okculuk karısık gitmek istiyorum ırk secmemin pek önemi yokmus galiba ama high elf mi isi mi daha cok kolaylastırır yoksa wood elf mi? Ve neleri yapmam lazım erken oyunda. /mod yok.
Skyrim'de büyücülük ve okculuk karısık gitmek istiyorum ırk secmemin pek önemi yokmus galiba ama high elf mi isi mi daha cok kolaylastırır yoksa wood elf mi? Ve neleri yapmam lazım erken oyunda. /mod yok.
Okculuk ve gizlilik icin wood elf. Buyuculuk icin Dark veya High elf'in bonuslari var. Ama modsuz oyunda irklar arasinda bir fark yok. Nord karakterle okcu, buyucu, gizlilik ustasi falan da olabiliyorsun. O yuzden hangisi gozune daha guzel gozukuyorsa o.
Okculuk ve gizlilik için wood elf. Buyuculuk için Dark veya high Elf'in bonuslari var. Ama modsuz oyunda irklar arasinda bir fark yok. Nord karakterle okcu, buyucu, gizlilik ustasi falan da olabiliyorsun. O yuzden hangisi gozune daha guzel gozukuyorsa o.
@Cruslan'a katılıyorum. Oyunda özel yetenekler ve birkaç artı-eksi etki dışında ırkları ön plana çıkartacak bir durum yok. Bir Dark Elf ya da bir Nord ile de her türlü build'i yapmıştım. Sonuçta kastığınız yeteneklere göre ekstralarını alıyorsunuz.