Skyrim yoldaş sıkıntısı

İşletim sistemi
Windows 10

YukiBurka

Hectopat
Lydiaya bir yerde beklemesini söyleyip kaybettim. Sonra lydia kodla yanıma çekip öldürüp eşyaları geri aldim sonra yeniden canlandırdım ama lydiayla konuştuğumda yoldasim olmuyor. Zaten bir yoldasin var diyor. Ne yapmam lazım şu an lydiayı ilk başta nereye park ettiğimi hatırlamıyorum. Yoldaşsiz da zor modda okçu oynamak bayağı zor en azından benim için yardım lazım.

Lydiaya bir yerde beklemesini söyleyip kaybettim. Sonra lydia kodla yanıma çekip öldürüp eşyaları geri aldim sonra yeniden canlandırdım ama lydiayla konuştuğumda yoldasim olmuyor. Zaten bir yoldasin var diyor. Ne yapmam lazım şu an lydiayı ilk başta nereye park ettiğimi hatırlamıyorum. Yoldaşsiz da zor modda okçu oynamak bayağı zor en azından benim için yardım lazım.
Trip atıyor belli.

Lydia Dragonsreach'te ya da Breezehome'da duruyor diye hatirliyorum ben. Otomatik park ozelligi var yani. 😄
Dragonsreachta duruyor şuan ama alamıyorum yada başka bir yoldaşlar alamıyorum ama bunların hepsini haketmis olabilirim sanırım
Kavuştuk arkadaşlar çok sağolun Yardımlarınız için
Ufo modunu indirin birden fazla yoldaş kullanmanızı sağlıyor ve yoldaş seçenekleri ekliyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı