Skyrim'de 60 FPS sınırı monitörün HZ'ini 60'a düşürerek kaldırılabilir mi?

Daha fazla  
Merhaba. Daha önce Skyrim almıştım fakat 60 FPS kilitli olduğu için iade ettim. İnternete baktığımda çözümler ya mod yükleme, ya da oyunun kurulu olduğu kısıma bir kod ekleme üzerine. Ben bu çözümlerden memnun kalmadım, kafamda bir çözüm oluşturdum ve bunu size sormak istiyorum. 240HZ monitöre sahip olduğum için, acaba ekran ayarlarından HZ'yi 60a düşürsem oyunu yine 60 FPS'de ama takılmadan akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? Herhangi bir kod veya modla uğraşmak istemiyorum.

Merhaba. Daha önce Skyrim almıştım fakat 60 FPS kilitli olduğu için iade ettim. İnternete baktığımda çözümler ya mod yükleme, ya da oyunun kurulu olduğu kısma bir kod ekleme üzerine. Ben bu çözümlerden memnun kalmadım, kafamda bir çözüm oluşturdum ve bunu size sormak istiyorum. 240Hz monitöre sahip olduğum için, acaba ekran ayarlarından Hz'yi 60a düşürsem oyunu yine 60 FPS'de ama takılmadan akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? Herhangi bir kod veya modla uğraşmak istemiyorum.

Takılma yaşarsın yüksek ihtimal 240 Hz'den 60 Hz'ye geçiyorsun ve bu büyük bir fark ben 144'ten 60 Hz'ye gecince sistemin kastığını baris şekilde anlayabiliyorum.

İlginç ben o kilidi kaldırıp çok da rahat ve akıcı oynamıştım 144Hz monitörde. 240Hz için de bir sorun olmasa gerek. Sana 60 FPS akıcı gelmiyorsa 60Hz'de de akıcı geleceğini zannetmem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı