POlNTGUARD Yoctopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #1 Ben yanlışlıkla ESC'yi bir yere atadım ama hangisi bilmiyorum. Ayarlar bölümü de çalışmıyor. Savei geri alsam yine düzelmiyor. Ne yapabilirim?
Ben yanlışlıkla ESC'yi bir yere atadım ama hangisi bilmiyorum. Ayarlar bölümü de çalışmıyor. Savei geri alsam yine düzelmiyor. Ne yapabilirim?
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2022 #2 POlNTGUARD dedi: Ben yanlışlıkla ESC'yi bir yere atadım ama hangisi bilmiyorum. Ayarlar bölümü de çalışmıyor. Savei geri alsam yine düzelmiyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunun klasöründen ayarlar dosyasını bulup değiştirebilirsin. Skyrim\Data\Interface\controls\pc. Buradaymış galiba. Artı 0 Eksi
POlNTGUARD dedi: Ben yanlışlıkla ESC'yi bir yere atadım ama hangisi bilmiyorum. Ayarlar bölümü de çalışmıyor. Savei geri alsam yine düzelmiyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunun klasöründen ayarlar dosyasını bulup değiştirebilirsin. Skyrim\Data\Interface\controls\pc. Buradaymış galiba.
G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 23 Şubat 2022 #3 Skyrim.ini ve Skyrim prefs dosyalarını belgelerin içinden sil ve oyuna giriş yap kontroller ve grafik ayarları sıfırlanacaktır tekrar ayarlarsın. Artı 0 Eksi
Skyrim.ini ve Skyrim prefs dosyalarını belgelerin içinden sil ve oyuna giriş yap kontroller ve grafik ayarları sıfırlanacaktır tekrar ayarlarsın.