Skyrim'de ne yapılmalı?

Arkadaşlar alta fotoğrafları ve hangi görevde olduğumu koyacağım. Yardım eder misiniz? Zırh, silah vs. alayım mı? Yoksa seviyeme göre iyi mi?

ScreenShot0.png

ScreenShot1.png

ScreenShot3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Skyrim'in daha başındasınız. İlla "şunu" alın diyemem. Oynadıkça eksiklerinizi fark edeceksiniz. Ancak en baştan ne odaklı savaşmak istediğinize karar verin. Okçu, tek elli silah, çok elli silah veya büyücü gibi ne oynayacağınıza karar verip o ağaçlara puanlarınızı harcamanızı tavsiye ederim.

Hafif zırh, ağır zırh, tek el kılıç, çift el kılıç, okçuluk ne kasmak istiyorsun?
Bana sorarsan hafif zırh, okçuluk, tek el kılıç, sinsilik yeteneklerini tamamlayıp, bülbül zırh setini tamamlayıp haritada Aragorn tarzı takılmak güzel oluyor, tavsiye ederim.

Spesifik olarak ilerlettiğiniz bir yetenek var mı? Üstelik para ile alacağınız pek kaliteli zırh veya silah yok, varınızı yoğunuzu yağmaya yatırın.

Tek el silahlar ve Okçu olarak ilerleyin zaten bir şey almanıza gerek yok ilerledikçe yerden veya düşmanlardan bulduklarınızı kullanabilirsiniz, ilk olarak Irmakkoru hanındaki görevi yaptıysanız gizli odada duvarda asılı duran yalım kılıcını alın çok güzel bir kılıç ilerledikçe şafak söken kılıç görevini de yaparsınız. Yetenek kazanımı olarak Can ve Kuvvet kısmına verin yetenek ağacından tek el ve okçuluğa verirsiniz, oyunu çözdüğünüz zaman tekrar başlayıp büyücü yaparsınız büyücülük biraz zor olduğu için başlangıç olarak tavsiye etmem.

Hafif zırh, ağır zırh, tek el kılıç, çift el kılıç, okçuluk ne kasmak istiyorsun?
Bana sorarsan hafif zırh, okçuluk, tek el kılıç, sinsilik yeteneklerini tamamlayıp, bülbül zırh setini tamamlayıp haritada Aragorn tarzı takılmak güzel oluyor, tavsiye ederim.
Bülbül zırhı kullanmaya karar verdim. Sanırsam hırsızlar loncasına girmem gerek. Ana hikayede zaten girecek miyiz? Yoksa kendimiz mi girmemiz gerek?

Bülbül zırhı kullanmaya karar verdim. Sanırsam hırsızlar loncasına girmem gerek. Ana hikayede zaten girecek miyiz? Yoksa kendimiz mi girmemiz gerek?

Hepsini keşfet, tadını çıkar, takıl kendi kendine. Neredeyse 1K saatimi yatırdım. Hafızam silinse oyunu unutup yeniden başlasam, bir daha yatırırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı