Skyrim'de Night Mother görevleri yapılmalı mı?

DimensionX

Hectopat
Merhabalar, bugün Skyrim'in daha 4. günden nasıl kendini 26 saat oynattığını bulmaya çalışacağız.
Evet, öncelikle Elder Scrolls ile ben 2015 ya da 2014'te bilgisayarım o kadar kötüydü ki (hala aynı PC) 1990'da çıkan oyunlara merak saldığım dönemdi. Doom'ları yalayıp yuttum. GTA'ları bitirdim falan ve Elder Scrolls 2 diye bir oyunla karşılaştım ve ilk mağaradan bile çıkamadım. Ben de Morrowind'e bakayım dedim ve Caius Coaseds yani ilk 10 dk. bile değil anlayamadım ve bıraktım ve Skyrim geldi. Tam 6 yıl sonra 4 gün önceye kadar bir Series S aldım ve başladım (Spoiler olur mu bilmiyorum ama daha oyuna başlamadıysanız şimdiki paragrafı okumayın.).

Öncelikle Hadvar ile Helgen'dan kaçtıktan sonra Ejderdoğanlık falan hemen yalayıp yuttum ve Dark Brotherhood'a katıldım. İmparator öldü falan ancak Night Mother bana hep şunu öldür parayı al falan dedi. Eğer böyle devam edecekse yapmayacağım. Söylerseniz çok müteşekkir kalırım.

Her neyse bu kadarlık bir gelişme olursa düzeltirim. Tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. Tavsiyeleriniz için de şimdiden çok müteşekkir oldum. Teşekkürler.
Moderatör başlığı değiştirdiği için ilk paragraf saçma olmuş ilk paragrafta benim tes ile tanışma serüvenim var.

Hocam biraz geç fark ettim kusura bakmayın Dark Brotherhood 14 görevden oluşur siz onları bitirmişsiniz şu an parayla iş yapıyorsunuz sürekli kendini tekrarlayacak ve bir ilerleme kat etmeyecek para kasmak için kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…