Skyrim'de seviye atlanmıyor

CeltySturluson

Kilopat
Daha fazla  
Skyrim'de ana yetenekleri okçuluk, gizlilik ve hafif zırhlar yan yetenekleri ise efsunlama ve demircilik olan bir karakter yarattım. 49 seviye oldum, okçuluk, gizlilik, demircilik yeteneklerim 100 hafif zırh yeteneğim 72 ve efsunlama yeteneğim 92 fakat oyun artık seviye puanı vermiyor. İnternette araştırınca bu yeteneklerin seviyesi arttığında ana seviye puanı aldığımızı gördüm fakat benim karakterim neredeyse her düşmanı hasar almadan öldürdüğü için hafif zırhımın seviye atlamasına imkan yok. Dizlimimi değiştirmem mi gerekiyor yoksa seviye puanı kazanmanın başka yolları var mı?

Eğer uğraşmak istemiyorum diyorsan kod yazarak seviye atlatabilirsin, hatta perk kazanarak atlatabileceğin kodlar var lakin oyunun tadını epey kaçırıyor. Şu anki kayıt dosyanı saklayıp bir dene, hoşuna gitmezse eski kayıt dosyandan devam et.

100 olan yeteneklerini sıfırlayabiliyorsun. Sıfırladığın yeteneği tekrardan kasarak seviye atlayabilirsin veya diğer geliştirmediğin yeteneklere yönelerek onları geliştirebilirsin.

Eğer oyunu normal zorluk seviyesinde oynuyorsanız zorluğu arttırabilirsiniz, böylelikle düşmanlara hem daha az hasar verirsiniz hem de onlar size daha fazla hasar verir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı