Skyrim'de yavaş çekimde ok atarken buga giriyor

Makaleler
4
Yer
Mersin
Oku normal atarken sorun yok ama sağ tuşa basılı tutup yavaş çekime girdiğinde nişangah ekranda sabit kalıyor ve atış yapmak istediğim insan veya hayvan bir anda dümdüz bir şekilde gitmeye başlıyor. Fareyi milim oynatsam sanki hassasiyet sona ayarlanmış gibi ekran çıldırmışcasına sağa sola dönmeye başlıyor ve sağ tuşu bırakmayıp basmaya devam edersem bu sefer de oyun komple ağır çekime giriyor ve kapatmak zorunda kalıyorum. Oyunda birkaç tane mod yüklü ama modları kapatınca da bir çözüm olmuyor. Oyuna başlayalı birkaç gün oldu ve herhangi bir şey yokken bu sorun bir anda ortaya çıkıverdi. Sorunu yaşamış olan varsa anlamıştır da yarın ilgili videoyu da ekleyeceğim.

oyun dosyalarını doğrulayın ve oyunu 60 fps de sabit oynayın 65 fps bile yapsanız oyunun gravity naneyi yiyor tabaklar çatallar havada uçuşuyor her şey manyağa dönüyor

oyun dosyalarını doğrulayın ve oyunu 60 fps de sabit oynayın 65 fps bile yapsanız oyunun gravity naneyi yiyor tabaklar çatallar havada uçuşuyor her şey manyağa dönüyor
FPS modu da var ama herhangi bir sorun yaşatmadı. Yine de pasifleştirip baktım ama ondan da bir şey çıkmadı.

FPS modu da var ama herhangi bir sorun yaşatmadı. Yine de pasifleştirip baktım ama ondan da bir şey çıkmadı.
aklıma başka bir şey gelmiyor ilkel bir RPG nereye çekseniz oraya gidiyor vanillası iyide modlamaya gelince çok sildirip tekrar yükletir save dosyalarınızı yedekleyip silip tekrar yükleyin en son çare

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi fark ettim de sağ tuşa basınca oyun zamanını hızlandırıyor. Bu da sistemi zorluyor sanırım ve oyunu kastırmaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…