Skyrim'den nasıl keyif alınır?

706111

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba.

Skyrim çok büyük ama çok sıkılıyorum oynarken. Aksiyonu çok kötü, karakterler ile etkileşime girmek kötü ama bir yanda da bu oyunu oynamak istiyorum. Siz nasıl keyif alıyorsunuz?

Zevk almadıysanız sizin zevkinize hitap etmiyordur. Seviliyor diye kendinizi sevmeye zorlamanın mantığı yok.

Kafanda bir karakter yazıp çizip, sonra da oynayışını o karaktermiş gibi yaparsan, bir de modlarla desteklerseniz çok zevk alırsınız.

Arkadaşlar merhaba.

Skyrim çok büyük ama çok sıkılıyorum oynarken. Aksiyonu çok kötü, karakterler ile etkileşime girmek kötü ama bir yanda da bu oyunu oynamak istiyorum. Siz nasıl keyif alıyorsunuz?

Bir oyundan keyif almiyorsan onun hiçbir çözümü yok. Başka bir oyun oynamak zorundasın.

Zevk almadıysanız sizin zevkinize hitap etmiyordur. Seviliyor diye kendinizi sevmeye zorlamanın mantığı yok.
Hocam onun için mi dedim? Seviliyor diye oynamadım ki. Oyun içinde aslında yok yok ama oynanışı çok kötü.

Hocam onun için mi dedim? Seviliyor diye oynamadım ki. Oyun içinde aslında yok yok ama oynanışı çok kötü.

Oyunda çok fazla mod var oynanışı ve grafikleri geliştiren modlar da var diye hatırlıyorum YouTube'dan bakabilirsiniz.

Eski bir oyun oynanışının kötü (size göre) olması normal. Oynanışı geliştiren modlara bakabilirsiniz. Mod kütüphanesi gelişmiş bir oyun.

Hocam skytim > Valorant bence.

Sıkıldığınız bir oyunla farklı kategoride ki bir oyunu karşılaştırmanız komik olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…