9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2015 #11 Workshop'ta bir sorun mu hiçbir şey görünmüyor? Wokrshop sorunu düzeldi, belli başlı modları attım Frostfall'u kullanamadım denemek istedim bir menü vs bulamadım. Oyunda yüklü modlar. @immortalizm @volkannergun Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 116,6 KB · Görüntüleme: 491
Workshop'ta bir sorun mu hiçbir şey görünmüyor? Wokrshop sorunu düzeldi, belli başlı modları attım Frostfall'u kullanamadım denemek istedim bir menü vs bulamadım. Oyunda yüklü modlar. @immortalizm @volkannergun
immortalizm Kilopat Katılım 29 Aralık 2013 Mesajlar 845 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Şubat 2015 #12 Bunun için öncelikle Skse kurman gerekiyor. Daha sonra eğer fazla mod kuracaksan, Wyra Bash gibi bir program da kullanmanı tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bunun için öncelikle Skse kurman gerekiyor. Daha sonra eğer fazla mod kuracaksan, Wyra Bash gibi bir program da kullanmanı tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et