Skyrim'e grafik modu nasıl kurulur?

BarsS

Centipat
Daha fazla  
Skyrim grafik modu kurmak istiyorum. Oyunu Game Pass'ten aldım. Dosya kurulumu işlerinden pek anlamam daha önce kuran var mı? Ya da çok iyi dediğiniz bir toplu mod paketi varsa önerilere açığım. Not: YouTube'da Skyrim Ultra modded adlı bir video var bilen varsa nereden bulabilirim o mod paketini?

Skyrim grafik modu kurmak istiyorum. Oyunu Game Pass'ten aldım. Dosya kurulumu işlerinden pek anlamam daha önce kuran var mı? Ya da çok iyi dediğiniz bir toplu mod paketi varsa önerilere açığım. Not: YouTube'da Skyrim Ultra modded adlı bir video var bilen varsa nereden bulabilirim o mod paketini?

Skyrim nolvus modu var onu diyorsun sanırım Google da nolvus diye aratırsan sitelerine ulaşabilirsin adım adım nasıl kuracağınıda gösteriyor. Bildiğim kadarıyla Steam'den anniversary DLC'si ile beraber alman lazım onun haricinde ekran kartı işlemci 32 GB veya daha fazla RAM'in ve iyi okuma/yazması olan SSD n olması lazım çok iyi moddur 100+ saatim var oyun loreunu bozmuyor ayrıca bir sürü daha yan görevler mekanlar karakterler tarikatlar haydut grupları vs. var ama 350 GB kadar bir moddan bahsediyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı