Skyrim'e modlu mu, modsuz mu başlanmalı?

@yabadabadu035 Modların Türkçe yamasını kurmayı unutmayın yoksa oyun İngilizciye dönüyor bir andan sonra.

Ustam dediğin skyui modunu kuruyorum şu anda başlayacağım bu gece oyuna hangi karakteri oluşturayım sence yeni başlayan biri için?

Hocam Skyrim önceki oyunlardaki gibi değil. İstediğin ırkı seç. Her zaman farklı şeyler deneyebilirsin. Başlangıç için kendin karar ver. Eli balta tutan güçlü bir Nord, Hırsızlık ve gizlilik özellikleriyle bir Khajit. Senin seçimin. İstersen hırsız Nord'da olabilirsin bir fark yok. Sana build önerisi için bir video atacağım. Kendi kafana göre seç.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ustam ben mod organisatörü kurdum ama oyun ana menüsüne mod seçeneği gelmedi nasıl yapabilirim bir bilgin var mıdır?

Başlangıçta hikayeyi etkileyen mod kullanma. Sadece grafiği iyileştiren modlar kullan. Hikayeyi bir kez bitirince sonrasında istediğini yüklersin.

Başlangıçta hikayeyi etkileyen mod kullanma. Sadece grafiği iyileştiren modlar kullan. Hikayeyi bir kez bitirince sonrasında istediğini yüklersin.

Ustam ben mod organisatörü kurdum ama oyun ana menüsüne mod seçeneği gelmedi nasıl yapabilirim bir bilgin var mıdır?

SKSE kurman gerek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıyetten
Unofficial Skyrim Special Edition/Legendary Edition modunu kurup Türkçe yamasını da indirebilirsin.
SSE Display Tweaks modunu da kurmanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…