annihilator Hectopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 597 Makaleler 2 Çözümler 1 5 Nisan 2017 #1 Steam'de arayıp bulamadığım bir modu Nexus'ta buldum ama yüklemek konusunda pek endişeliyim. Hiç orijinal oyununa internetten mod yükleyen oldu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2017
Steam'de arayıp bulamadığım bir modu Nexus'ta buldum ama yüklemek konusunda pek endişeliyim. Hiç orijinal oyununa internetten mod yükleyen oldu mu?
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2017 #2 VAC sadece Steam'in oyunlarında geçerli, bir şey olmaz kurabilirsiniz.
annihilator Hectopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 597 Makaleler 2 Çözümler 1 9 Nisan 2017 #3 limoon dedi: VAC sadece Steam'in oyunlarında geçerli, bir şey olmaz kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Steam'den aldım zaten.
limoon dedi: VAC sadece Steam'in oyunlarında geçerli, bir şey olmaz kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Steam'den aldım zaten.
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2017 #4 Steam'in oyunları derken; Valve yapımı yani: CS:GO Half-Life LD2 gibi oyunlar.
annihilator Hectopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 597 Makaleler 2 Çözümler 1 9 Nisan 2017 #5 limoon dedi: Steam'in oyunları derken; Valve yapımı yani: CS:GO Half-Life LD2 gibi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Modu kurdum ve denedim fakat işe yaramadı.
limoon dedi: Steam'in oyunları derken; Valve yapımı yani: CS:GO Half-Life LD2 gibi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Modu kurdum ve denedim fakat işe yaramadı.