Skyrim'e yeni başlayan için öneriler

Nord ırkını seçtim savaşçı ve büyücü odaklı oynamaya çalışıyorum. Bana build ve item önerir misiniz? Oyunda çoğu şeyi bilmiyorum. Bayağı bir altınım var. Bu altını nelere harcamalıyım? Demircilik ve simya konusunda neler yapmalıyım? Bana yardımcı olacak var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir elinde kılıç bir elinde büyü istiyorsan Breton daha uygun bir ırk, Nord yakın mücadele için uygun. Saf büyü istiyorsan efsun sürekli yenilendiği için high elf seçmen iyi olur.

Battlemage build diyorlar bu oynadığıma bir elinde tek el gürz balta vs. diğer elinde büyü. Bir de sorularımı cevaplarsan sevinirim

SkyUI - Unofficial Patch - Türkçe Yama dışında mod kullanmayın. Oyunun yapısını bozuyor. Saydığım modların türkçe halini yükleyin. Yoksa Türkçe Yama bozuluyor. Oyunu bitirdikten sonra Abartı modları kurmanız daha iyi olacaktır.

Mod kullanmıyorum zaten sadece Türkçe yama kullanıyorum. Ayrıca sorduğum soruların dışında bir şey söylemişsin yine de teşekkürler

Tüm demircilerin yerini öğrendikten sonra hepsinden demir hançer için gerekli malzemeleri toplamalısın. Ondan sonra son seviye olana kadar Demir Hançer üret. Demirciliği geliştiren İksir-Büyülü Eşya kullanman süreci hızlandıracaktır. Oyunun başlarında büyüden uzak dur. Yakın dövüş yeteneklerini geliştir.

Neden demir hançer üretiyorum ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…