Skyrim'e yeniden başlamak mantıklı mı?

Makaleler
1
Merhabalar, 9 yıllık bir bilgisayarla en düşük grafik ayarlarında ve ortalama 25-30 FPS civarında oynadığım bu oyunu yeni topladığım bilgisayarımla oynamayı düşünüyorum. En yüksek grafikler ile oyundan keyif alabilir miyim? Ek olarak vuruş hissiyatını ve grafik kalitesini arttırabilecek eklentiler mevcut mu?

Tıpkı senin gibi bende yeniden başladım. Tavsiyem, ENB kur. İlk enb deneyimimde ağzımdan sular akmıştı. Sonra, eğer uğraşırım dersem modlarla oyunu bambaşka noktaya getirebilirsin. Tavsiye mod istersen yazarım.

Merhabalar, 9 yıllık bir bilgisayarla en düşük grafik ayarlarında ve ortalama 25-30 FPS civarında oynadığım bu oyunu yeni topladığım bilgisayarımla oynamayı düşünüyorum. En yüksek grafikler ile oyundan keyif alabilir miyim? Ek olarak vuruş hissiyatını ve grafik kalitesini arttırabilecek eklentiler mevcut mu?
Can Sungur'un Skyrim Modlama rehberini izlersen büyük yardımı olacaktır. Bir sürü eklenti mevcut.

Skyrim en büyük mod desteğine sahip oyun. Binlerce mod var ama mod işi çok uğraştırıyor. Uğraşmayı seversen Can Sungur rehberini izleyerek yapabilirsin. Bu işe bir haftanı falan ayırırsan güzel bir sistemle Witcher 3 animasyonları ve grafiklerine yakın bir oyun çıkıyor ortaya :)

1500 saat kadar oynamışımdır oyunu, 4-5 kere de modladım. Son sefer 100+ mod ve ENB ile oynamıştım oyun harika olmuştu.

Muhtemelen 1 sene oynamam sonra boş zamanımda sıfırdan modlar başlarım tekrar. Harika oyundur, modlarla muhteşem olur ama mod işi çok yoruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı