Skyrim'ı sevememek

Ben daha oynamadım bu oyunu bu arada Sınav bir geçsin anasını ağlatacağım oyunların

1-) Vuruş hissi yok, combat keyifsiz geçiyor.
Bu melee karakter oynamak isteyenler için büyük sorun ama archer/assassin Bosmer oynadığım için bu kısım benim sorunum değil. Çoğu zaman gizlilik bonusları sayesinde yayım bazen de arkadan sinsice yaklaşıp hançerimle işi genelde 1-2 vuruşta bitiriyorum.

2-) Dünyası içimi karartıyor resmen dolaşma hissi vermiyor dolaşmak bile sıkıntılı. Durmadan Fast travel atıyorsun.
Evrene eskiden hakim olduğumdan mıdır bilmem ama bu kısım benim için geçerli değil. Skyrim haritası coğrafyada kuzeyde ve soğuk iklimde geçtiği için öyle gelmiş olabilir. Bundan sonraki oyun sıcak bir yerde geçecek.

3 ve 4 numaralar için ben de Bethesda'ya çok kırgınım. Fallout 4 ile Fallout'un o RPG ve özgürlüğünü yok edip üstüne yaptığı diğer saçmalıklarla benim gibi eski takipçilerinin çoğunun desteğini kaybetti zaten.

Aslında oyuna biraz zaman vermek gerek diye düşünüyorum. Witcher'a ilk başladığımda sinematiklerden çok sıkılıp bırakmıştım, tekrar başladım şu an 21 levelim 95 saat oynamam var. İnanilmaz keyifli bir oyun. Belki sende Skyrim'e biraz daha vakit harcarsan oyunu sevebilirsin.

Hacı senin Skyrim'i sevmemenin en büyük nedeni büyük ihtimalle RPG türünü sevmemen. Skyrim, RPG severler için (yani benim gibiler için) elmas gibi bi'şey.

Real RPG türünde çok oyun oynamadım ama gerçekten oynamak istiyorum bir de real RPG türünde mekanikleri eskimemiş oyun neredeyse yok oynanışı kötü olan oyun beni çok zor çekiyor.

Çok denedim ama bir türlü moda giremedim Witcher 3'ü sevmemin nedeni kesinlikle RPG yönü değil aksiyonu, karakterleri ve evreninden dolayı.

Fallout 4'e karşı çok büyük beklentim vardı ama balon çıktı FPS oyunu olarak gerçekten iyi ama RPG, sunum, diyalog açısından sınıfta kalmış bir oyun.

Karakterler odun gibi duruyor mıy mıy konuşup "ya şurada adamlar var sen onları bir öldür gel" olayından fazlası olamıyor.

Witcher'ın basit ama etkili olan sunum işi RPG oyunları için 2-3 tık üsse taşıdı bence.

Son düzenleme:
(Ben bethesda ürünlerini ve firmasını çok severim bu hayranlık çocukken Skyrim'le başladı saçma hataları da olsa hala devam etmekte) skyirmi oynadığım ilk saatler sanırım oyunun en güzel saatleri benim için sonrasında aniden gelen bir bayma hissi var.

Başlığı yorumları çoğunu okumadım ama. Skyrim sevilecek oyun değil ama bitirmelik. Bitiricen gezinecen atıcan sonra. Grafikleri dandik çünkü.

Bir oyunda teknik detaylara çok fazla dikkat ediyorsan sevmemen gayet normal. Çünkü oyun teknik anlamda rezalet. Bir de sürekli günümüz oyunlarını oynayan biri isen bir anda 10 yıl önce geriye gittiğin için de sevmemiş olabilirsin. Velhasıl Skyrim güzel oyundur. Sırf oynamış olmak için oynayacaksan Main Quest yapıp silebilirsin. En azından dünyasına hakim olursun, tanırsın. Ortalama 10 saat sürüyor. Sonra jenerik giriyor sonra aynı yerde salıyor oyun seni.

ilk kez 2015 yılında oynadım
ilk bilgisayarımda çok kasıyodu donanım topladım kurdum 10-15 saat oynayıp bıraktım ondan sonra 2 kere daha başlamama rağmen olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…