Skyrim'in hangi versiyonu alınmalı?

Normal 31 TL'lik Skyrim'in içerisinde DLC'ler yok. Ayrıca DLC'lerin fiyatları da yüksek ve indirime girmemiş. Grafik olarak mod yükleyerek Special Edition'ın çok daha ötesine gidilebiliyor ama ben yine de fazladan para verip DLC'lerin de içinde olduğu Special Edition'ı almanızı öneririm. Oyun online oynanmıyor, online oynamak istiyorsanız farklı bir oyun olan Elder Scrolls Online'ı almalısınız. Gerçi online olmasa bile yüzlerce saat oynayabilirsiniz. Benim 700 saatin üzerinde oynama sürem var.

Normal 31 TL'lik Skyrim'in içerisinde DLC'ler yok. Ayrıca DLC'lerin fiyatları da yüksek ve indirime girmemiş. Grafik olarak mod yükleyerek Special Edition'ın çok daha ötesine gidilebiliyor ama ben yine de fazladan para verip DLC'lerin de içinde olduğu Special Edition'ı almanızı öneririm. Oyun online oynanmıyor, online oynamak istiyorsanız farklı bir oyun olan Elder Scrolls Online'ı almalısınız. Gerçi online olmasa bile yüzlerce saat oynayabilirsiniz. Benim 700 saatin üzerinde oynama sürem var.
Eyvallah

Mod mağazası tamamen gereksiz. Bir de ücretsiz popüler modların aynısını yaparak mod sayfalarında parayla satmaya çalışıyorlar. Zaten bu Special Edition'ı da daha çok para kazanabilmek için çıkarttılar. Grafik olarak dediğim gibi normal Skyrim'e mod yükleyerek çok daha iyi grafikler elde edilebiliyor. Bir de normal oyunu Steam arama seçeneklerinden kaldırttılar, üstelik indirim de yapmıyorlar.

Mod mağazası dediğime bakma, ücretli değil. Skyrim Special Edition ve/veya Fallout 4 oynadın mı, oynadıysan zaten ücretli olmadığını bilmen lazım. :)

20181221164354_1.jpg

Special daki versiyon minimum sistem gereksinimi benimki ile hemen hemen aynı kasar diye düşünüyorum normalini almaya karar verdim.
Steam kod olarak satış yapan yerlerden Legendary Edition almanızı tavsiye ederim. DLC'leri es geçmeyin özellikle iki tanesi oldukça güzeller.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı