Skyrimse: Ultimate ımmersion modpack siyah ekran

İşletim sistemi
Windows 10

hüseyin havadar

Hectopat
RAM
Corsair Vengeance 8x2 (16 GB) 3600MHz.
Ekran kartı
ASUS TUF 3060 Ti.
Anakart
ASUS TUF Gaming Z590-Plus.
İşlemci
Intel i5-10600KF.
Selam. Skyrim Special Edition için Vortex-nexus aracılığı ile eso-UI high end kurdum. New Game oluşturmaya çalışınca bitmeyen bir siyah ekran yiyorum. Modlamadan önce de vanilla olarak oyunda New Game seçtikten iki üç saniye sonra oyun kendini kapatıyordu. Yardıma ihtiyacım var, teşekkürler.
Ek olarak şu videoyu baz alarak her adımı doğru dürüst yaptım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ancak Vortex'e skse64'ü ekledikten sonra oyunu oradan çalıştıramadım videoda önerildiği gibi çünkü skse64 aktif ya da çalışıyor görünmüyor appte (videoda eklendiği gibi ikon renkleniyor ve çalıştırabiliyor ancak bende renkiz ve çalıştırılamaz halde).

Dosya doğrulaması yapmanızda fayda var gibi gözüküyor. Bütün modları kaldırıp(Steam üzerindeyse abonelikleri de kaldırıp) oyunu sildikten sonra klasörde arta kalan dosyaları da silin.

Yine Steam kullanıyorsanız oyunu bakcup oluşturduktan sonra silip tekrar indirme derdinden kurtulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…