Aligatör Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.346 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 Geçenlerde yerel bir konserde dinledim, uzun zamandır varlığını unutmuştum bu şaheserin. Mükemmel bir solo, canlı dinlemesi ayrı güzeldi, slashin elinden olmasa bile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da spotifydaki uzun versiyonu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Geçenlerde yerel bir konserde dinledim, uzun zamandır varlığını unutmuştum bu şaheserin. Mükemmel bir solo, canlı dinlemesi ayrı güzeldi, slashin elinden olmasa bile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da spotifydaki uzun versiyonu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 16 Temmuz 2024 #2 Taklitler aslını yüceltir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Taklitler aslını yüceltir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et