nysradajrs95 Kilopat Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar, Slax kurdum 1 GB'lik bir flash belleğe. Sorun yok çalışıyor ama modül yüklemek istiyorum olmuyor. Slax isminde dosya yok benim sistemimde anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2022
Arkadaşlar, Slax kurdum 1 GB'lik bir flash belleğe. Sorun yok çalışıyor ama modül yüklemek istiyorum olmuyor. Slax isminde dosya yok benim sistemimde anlamadım.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 19 Şubat 2022 #2 Slax'ın modül sistemi, Slackware tabanlıyken vardı. Slax, bayağıdır Debian tabanlı ve modül sistemi yerine paket yöneticisini kullanıyorsunuz. Synaptic paket yöneticisini kurup, istediğiniz paketleri indirmeyi deneyin.
Slax'ın modül sistemi, Slackware tabanlıyken vardı. Slax, bayağıdır Debian tabanlı ve modül sistemi yerine paket yöneticisini kullanıyorsunuz. Synaptic paket yöneticisini kurup, istediğiniz paketleri indirmeyi deneyin.