mandalinaaa Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #1 GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum fakat bir korkum ve merak ettiğim şey var. 1: Bu bilgisayar darboğaz yapar mı? 2: Ekran kaç ms? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2023
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum fakat bir korkum ve merak ettiğim şey var. 1: Bu bilgisayar darboğaz yapar mı? 2: Ekran kaç ms?
pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 22 Mayıs 2023 #2 "Slayer 2 10XL birkaç aydır kullanıyorum. Intel güncel driver da ekranda titreme oluyor. Servis sorunu çözemedi hepsinde aynı problem varmış. Cihazıda iade almıyorlar." demişler başka konuda.
"Slayer 2 10XL birkaç aydır kullanıyorum. Intel güncel driver da ekranda titreme oluyor. Servis sorunu çözemedi hepsinde aynı problem varmış. Cihazıda iade almıyorlar." demişler başka konuda.
mandalinaaa Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #3 Peki bu sorun ilerde düzeltilirmi acaba?
pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 23 Mayıs 2023 #4 mandalinaaa dedi: Peki bu sorun ileride düzeltilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Sanırım hayır.
mandalinaaa dedi: Peki bu sorun ileride düzeltilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Sanırım hayır.