Slayer[2] 5XL-3050Ti sistemin RDR2 performansı nasıl olur?

i5 12 gen bir düşündürdü. Önerilen işlemci i7 4 veya 5 gen olmalı sanırsam. Eğer işlemcisi i7 5gen ile benzerse al fakat sadece RDR oynamak için mi alacaksın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada videolar var. Az çok kestirirsin. Alacağın performansı da pahalı değil mi o laptop hocam? 3060 var o fiyata.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Burada videolar var. Az çok kestirirsin. Alacağın performansı da pahalı değil mi o laptop hocam? 3060 var o fiyata.

3050 Ti ve 3060 arasında öyle bir fark olmaz ve işlemciyle falan daha çok fark yaratır. Bence genelde hepsi aynı RAM aynı ekran kartı.

Burada videolar var az çok kestirirsin alacağın performansıda, pahalı değil mi o laptop hocam. 3060 var o fiyata.

Laptopu çoktan aldım bile 😅. Masaüstü alacaktım ama sonradan fikrimi değiştirip bunu aldım. Aldıktan sonra SSD için 2. slot yeri olmayışı, ekran kartı watt değerinin diğer laptoplara göre düşük olması, bu fiyata göre 3060'lı laptopların olması yüzünden biraz pişman oldum ama yapacak bir şey yok.

Hocam adam Forza veya God of War falan 90 100 FPS rahat almş ki mediumdur yüksek ihtimalle RDR 2 öyle kasmaz etmez zaten gayet yeterli kalır. En az 60'la rahat oynarsın.

Laptopu çoktan aldım bile 😅. Masaüstü alacaktım ama sonradan fikrimi değiştirip bunu aldım. Aldıktan sonra SSD için 2. slot yeri olmayışı, ekran kartı watt değerinin diğer laptoplara göre düşük olması, bu fiyata göre 3060'lı laptopların olması yüzünden biraz pişman oldum ama yapacak bir şey yok.

Senin 3060 sevdanı çözemedim :D

Bende de 50 Ti var.

YouTube 3050 Ti 75W yazarak hangi oyunda kaç FPS alacağına bakabilirsin. İşlemcisi gayet yeterli piyasadaki oyunları açmaya.

Hocam adam Forza veya God of War falan 90 100 FPS rahat almş ki mediumdur yüksek ihtimalle RDR 2 öyle kasmaz etmez zaten gayet yeterli kalır. En az 60la rahat oynarsın.

Senin 3060 sevdanı çözemedim :D

Bende de 50 Ti var.

Benim pek fazla bilgim yok. Arkadaşlarımın 3050 Ti'nin fazla iyi olmadığını söylemesinden dolayı 3060'lı laptop almadığım için biraz pişman oldum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı