Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın bekliyorum deneyimlerinizi.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın bekliyorum deneyimlerinizi.
Sağ olun ürün elime ulaştığında yazacağım.
Hocam ürün pazartesi elime ulaştı testleri tek tek yaptım sürücüleri güncelledim ve birkaç oyun yükledim hocam CS:GO'da performans modunda 300 FPS sabitleyerek oynadım daha fazla da oluyor sıcaklık ise 78-83 arasında gidip geldi fanlar otomatik moddaydı Mafia Definitive Edition oynadım onda bir defa 94 dereceyi gördü sonra hemen fanlar ayarlamaya girdi 81-91 arasında gidip geldi The Witcher oynadım bugün onda da fanlar otomatik 78'i gördüm oyunda fakat 82-88 arasında gidip geliyor The Witcher da bu oyunlarda da 100 FPS üstünü gördüm arada 90 95 arasına çıkıyor fakat fanlar hemen kendisini ayarlayıp düşürüyor peki size bir sorum olacak bilgisayarda şu ayarları yapman senin faydana olur dediğiniz bir ayar var mıdır acaba?
FPS değerleri ve sıcaklıklar gayet normal bir laptopa göre sürücüleri güncel tutmayı unutmayın. RTX kartlara performans artışı sağlayan güncellemeler geliyor onları kaçırmayın. Şimdilik bir ayar yapmanıza gerek yok ama sizden bir ricam var şarj 100ken şarjdan çıkarıp film izleyip internette gezebilir misiniz? Şarj bitene kadar bataryası kaç saat gidiyor merak ediyorum.
FPS değerleri ve sıcaklıklar gayet normal bir laptopa göre sürücüleri güncel tutmayı unutmayın. RTX kartlara performans artışı sağlayan güncellemeler geliyor onları kaçırmayın. Şimdilik bir ayar yapmanıza gerek yok ama sizden bir ricam var şarj 100ken şarjdan çıkarıp film izleyip internette gezebilir misiniz? Şarj bitene kadar bataryası kaç saat gidiyor merak ediyorum.
Bu gece deneyeceğim hocam size dönüş yaparım.
Hocam sence laptop soğutucusu alınır mı biraz olsun derecede oynama olur diyorlar 5-10 arası önerebileceğin bir laptop soğutucusu var mıdır?
Merhabalar arkadaşlar GameGaraj markasını alırsam 32 GB RAM ve 1 TB M.2 SSD yapmayı düşünüyorum neredeyse aynı fiyata geliyorlar.Laptop Modelleri | Yüksek Performanslı ve Taşınabilir Çözümler
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!www.gamegaraj.com
Sizce hangi ürün bana sıkıntı çıkarmaz?
Mimarlık okuyacağım ve ayrı olarak da oyun oynuyorum HP Omen bana bir tık önde gibi gözüktü araştırmalarım sonucunda düşünceleriniz benim için değerli.
Şimdiden teşekkürler.
Evet aynı laptoptan başka bir arkadaşa daha aldırdım ona da bu soğutucuyu önerdim https://www.hepsiburada.com/zalman-...klik-ayarli-notebook-sogutucu-stand-p-BS50163
Bu cihazı geçen hafta sanırım teknorya 15 ya da 16 ya satıyordu yanlış mı hatırlıyorum? (Omen 15, RTX 3070'i yani)
https://www.hepsiburada.com/frisby-fnc-5230st-oyuncu-notebook-sogutucu-stand-p-HBV0000081EVY bunu da çok beğenmişler hocam bir de Zalman'ın ses durumu nasıl bu attığımın sesi iyiymiş rahatsız etmiyormuş.
Bence yanlış hatırlıyorsun hocam 16900 fiyatı vardı bu laptopun senin dediğin Ryzen 7 3070'li olan 15800dü.
Evet aynı laptoptan başka bir arkadaşa daha aldırdım ona da bu soğutucuyu önerdim https://www.hepsiburada.com/zalman-...klik-ayarli-notebook-sogutucu-stand-p-BS50163
Tamam hocam işte bende zaten Ryzen 7, RTX 3070'li olan modelinden bahsediyordumşu anda 16700 görünen cihaz aynı satıcıda geçen hafta daha uygundu.
Bir de hocam soğutucu aldığımda bilgisayarın fanları ve soğutucunun fanı ikisi de açık olmalı değil mi bilgisayarınkini kapatmamamız lazım.
Bende aslında R7'li olanı alacaktım fakat bu aldığım ürünün bataryası ve adaptörü daha iyi o yüzden bunu aldım.
Bir de hocam soğutucu aldığımda bilgisayarın fanları ve soğutucunun fanı ikisi de açık olmalı değil mi bilgisayarınkini kapatmamamız lazım.
Bende aslında R7'li olanı alacaktım fakat bu aldığım ürünün bataryası ve adaptörü daha iyi o yüzden bunu aldım.